"Odrodził się jak feniks z popiołów"
Tym nieco mitycznym akcentem po rocznej przerwie, mam zaszczyt udostępnić dla Was kolejne SPOLSZCZENIE pod tytułem
OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2018 v.1.0 BETAopracowane przez autora: Tommy9999plW nowo przebudowanej odsłonie, znajdziecie między innymi:
-W PEŁNI PRZETŁUMACZONE DZIAŁY: MyClub, Tryb Kariery, Zostań Legendą, KONTRA, KO-OP, Puchary, Trening, Opcje,
wszystkie Tryby Sieciowe, EDYTOR, Porady, Sztuczki, POMOC i wiele wiele innych...
-POLSKIE IKONY POZYCJI :
-POLSKIE MENU GŁÓWNE ORAZ PRZETŁUMACZONE W NIM KAFELKI I BIAŁE IKONY
-POLSKIE NARODOWOŚCI PIŁKARZY (Jak w Oficjalnym Spolszczeniu PES 2016)-Przetłumaczone nazwy kontynentów przy wyborze drużyn (bez nazw państw)
-Przetłumaczone podpisy przy zapisach gry i powtórkach (Elapsed Time, Scorer)
-Przetłumaczony dział POMOC, Sztuczki (na pauzie) oraz Porady!
-Przetłumaczone Osiągnięcia zdobywane w trakcie gry.
-Skorygowano teksty z formy bezosobowej na formę drugoosobową (Zarządzaj Zespołem, "Możesz", "Zwróć uwagę")
-Spolszczenie kompatybilne z każdym MODEM.
-Spolszczenie domyślnie podmienia język
ENGLISH, nie ENGLISH US!!! (Sprawdzamy go zaraz po instalacji spolszczenia w dziale USTAWIENIA SYSTEMOWE)
-Spolszczenie wydane w wersji RAR (Spakowane razem z instrukcją instalacji, programem do wgrania Spolszczenia)
-I wiele, wiele innych....
Tłumaczenie: Tommy9999plTesty: Tommy9999pl, AlbraKorekta stylistyczna: Tommy9999pl, AlbraOkładka: RED DEVILS
====================================================================================================================LINKI DO POBRANIA:
Wersja domyślna (do wgrania do folderu DOWNLOAD w formie osobnego pliku .CPK)Zippyshare:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEMEGA:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEWERSJA dogrania w ostatnim Pakiecie DLC (Polecana szczególnie tym osobom, które grają w trybie myClub i mają problemy z wyszukiwaniem przeciwników)Zippyshare:PART 1:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEPART 2:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEJAK ZAINSTALOWAĆ SPOLSZCZENIE WGRANE DO DLC? Pobieramy plik i kopiujemy go do folderu DOWNLOAD. Tyle
Zalecam zrobić kopię zapasową pliku DLC 2.0
INSTRUKCJA INSTALACJI SPOLSZCZENIA ZAWARTA W PACZCE!!! ŻYCZĘ MIŁEGO GRANIA Tommy9999plNa sam koniec prezentuję wam efekty długiej pracy na poniższych screenach:POZOSTAŁA GALERIA SCREENÓW: