0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
heh ale tak sie chyba nie da :(bo to by sie ustawiklo d0omysle dla wszystki teamow strzelasz kaka a on grzyczy smolerek gooooolllll heheh
jeszcze nie wymawia nazwy klubu jak sie da zrób że było zapraszam dziś państwa na mecz manchester united-fc barcelona
Dopatrzyłem się dwoch błędów w tym uptade co dał Micha16Widzew, a mianowicie : Tak jak już kolega wyżej pisał : mówi David ViLja a powinno być "David Vijja" i jak Robert Lewandowski prowadzi piłkę mówi "Mariusz Lewandowski" Ale to idzie wyłączyć w edicie u zawodnika bo ja to sobie właczyłęm kiedyś jak ten anglik mówił"Lewandowski"
a da sie zmienić gdy jest zmiana on mówi ,,zachwile zmiana w tej dróżynie,, żeby mówił schodzi amauri wchodzi del piero ??
mam pytanie: czy polski komentarz zacina sie podzczas gry jak angielski przedtem??
Nie nie zacina się
a ja nie mam folderu rs0e_e.img w podanej ścieżce, kitserver img, to mam ten cały folder tam po prostu wrzucić?
nie tylko nie ten gowniany kit serwer ,a moge wkleic do folderu z gry img bo niechce instalowac tego gowna ;[albo cos ?