0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
OF dla GACP 4.0 z polskimi drużynami!Oto macie przed sobą OF GACP 4.0 z polskimi drużynami do Pro Evolution Soccer 2009 zrobione przez Matzerbarca (w OF niewielki udział miał użytkownik :LewyWisła 15 )Drużyny:- reprezentacje np.POLAND------>Polska- Premier League - 1. Liga wszystkie zespoły z Ekstraklasa+Korona Kielce, Widzew Łódz, Podbeskidzie, Zagłębie LUBIN)- Liga BBVA - SerieA- Bundesliga + TSV 1860 Monachium i FC Nurnberg - Slot FIFA: Sporting Lisbona, FC Porto, Benifica, CFR Cluj, Spartak Moskwa, CSKA Moskwa, Dinamo Moskwa, Zenit, Lokomotiv, Partizan, Crvena Zvezda, Ajax, PSV, AZ, Ol. Lyon, Ol. Marsylia, As Monaco, , Bordeaux, PSG, Fenerbahce, Galatasaray, Dynamo Kijów, Shaktar, Ol. Pireus, Panathinaikos, Alborg, Anorthosis, Basel, BATE Borisow, Standard Liege, Steaua, Boca Juniors, Rivier Plate, Hajduk Split, Dinamo Zagreb, Warta Poznań, Dolcan Ząbki i jeszcze pare polskich druzyn nie pamietam jakie , drużyny brazylijskie- klasyczna Polska w miejsce klasycznej Francji (odblokowane reprezentacje klasyczne)1. Po rozpakowaniu archiwum otrzymujemy folder 'OF GACP_EP',a w nim foldery:'save','GDB','go0f.img'2. Folder 'save' kopiujemy/podmieniamy do C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 20093. Folder ga0f.img kopiujemy/podminiamy go gakserver/img4. Folder GDB zamieniamy z folderem GDB z gakserver5. Instalujemy kitserver przez kliknięcie pliku setup.exe w kitserverze (jeśli jest taka konieczność)6. KONIEC[size=20Piszcie błedy w przyszłosci wydam poprawiony OFpt][/size]Info dla posiadczy wersji gry z Konami 1.2:- skopiować foder cv0f.img znajdujący się w paczce z patchem do kitserver\img- po uruchomieniu gry otrzymamy komunikat [Edit data] Do you wish to overwrite this data - wybieramy NO. Następnie wchodzimy do trybu Edycji w grze i wciskamy Load, na pytanie które sie pojawi odpowiadamy YES, następnie wciskamy Save i wybieramy YES - przy kolejnych uruchomieniach gry komunikat "[Edit data] Do you wish to overwrite this data" juz się nie pojawi, a EPatch będzie kontatybilny z Konami Patch 1.2DOWNLOADlink za 25 minut
Nie wszystko ligi brazylijskiej nie ma jest pare druzyn w other Fc kopenhaga jest tylko ze tu nie napisałem
Sorry za post pod postem, ale Matzer zrobiłbyś w update Rubin Kazań i Metalist Charków? Jeśli tak to bardzo bym się z tego cieszył .
Twarzy nie ma prawie wcale bede pozniej jak cos ci sie nie podoba to sam zrób OF!
A jakim programem tworzysz OFa (próbowałem Pes Editorem,ale nie wyszło)
No to co sie udzielasz ze twarze ze druzyny z Epatch
Ciiiiii!!!...za 5 minut będą linki
wole go nie pobierac bo wszystko mi skopie
PYTANIE:Czy drużyny polskie bedą w Others A czy gdzieś indziej?