mnie najbardziej denerwuje to ze bardzo czesto zdarza sie brak rzeczowej dyskusji z adminami, zamiast tego szukanie problemow ,pisanie ze cos nie przejdzie a przeciez czasem warto rozmawiac , rozmawiac, rozmwiac i w koncu starac sie ulepszac strone.
oprocz tego na maxa denerwuja mnie bledy w tabelach, non stop jakies bledy w bramkach strzelonych ,straconych oraz wpisywanie walkowerow jednostronnych a potem ich zamiane na wyniki albo na odwrot. albo wpisywanie walkowerow w niektorych meczach a z reszta walkowerow ktora powinna byc wpisana czeka do konca sezonu albo na lepszy humor adminow..
a najbardziej wkurza mnie jak admin tlumaczy sie ze bledy w tabelach lub brak aktualizacji wynikaja z tego ze ma zycie prywatne w przeciwienstwie do innych ... jesli sie nie wyrabia dlaczego sie tego podejmuje? jakim prawem tak sie tlumaczy i co ma do tego zycie prywatne? nie wierze, ze ograrniecie jednej czy dwoch tabel to taka wielka praca, ktorej nie mozna zrobic na biezaco, zwlaszcza patrzac na to, ze praktycznie cala tabela generuje sie automatycznie..
poza tym jest ok, masa graczy jest ok, w porzadku, z wieloma mozna sie dogadac, pograc i pobawic sie. Atmosfera ogolnie jest dobra, czy to na forum czy na mircu