A ja odpowiem tak
Jak dołączyłem do ligi pesleague.pl (jakoś w grudniu) to byłem zafascynowany... może dlatego że to była moja pierwsza gra online ( w którą grałem dłużej niż tydzień
)... w każdym bądź razie było spoko .... potem zaczęły wchodzić nowe patche ... kfiatulla zaczął coraz bardziej narzekać
(bez obrazy taki żarcik) ... i powoli ale zauważalnie atmosfera spadała na muliste śmierdzące dno .... teraz co rusz widze jakieś wrzuty ... pisanie na siebie donosów na forum w stylu " bo on powiedział że jestem głupi a moja mama to prostytutka " ...ludzie trochę rozwagi ... ja wiem że średnia wieku tutaj to 17 lat ale bądźcie dorośli .... wrzucanie sobie nawzajem nic nie daje .... każdy czasem ma farta ... każdy czasem straci bramkę bo lag ... a czasem ją z laga strzeli .... nie ma co się podniecać nadmiernie ... atmosfery na pucharach / turniejach to już nie opisuję bo każdy wie jak jest... gra niestety jest tak skonstruowana zarówno jak nasz "internety" że czasem jest kwas i tyle, jak komuś to nie pasuje to można grać sobie w domku offline albo w tetrisa ... według mnie to co jest najbardziej krytyczne to wyzywanie od "laggerów" ... jak w ogóle zaraz po meczu można komuś nawrzucać ?? wiadomo jak się wygra to jest git, ale przegrana to zniewagga trzeba przeciwnika upokorzyć.... żal koledzy żal....
Jeszcze bardziej od lagów wkurzają mnie ludzie którzy narzekają na lagi .... zawsze można się dogadać ... no chyba że ktoś jest tępym fletem ... ale takich tu raczej nie ma
Co do adminów pretensji mieć nie można ... nikt nie jest idealny ... każdy ma swoje życie ... "każdy orze jak morze" jak to się mówi
a jak się komuś nie podoba to nie problem wdusić czerwony X na górze ekranu i po kłopotach i po stresach ...
Jedyne co trzeba zmienić na forum/ircu to podejście do siebie na wzajem ..... i tyle mam do powiedzenia