Autor Wątek: BPL patch 2009/10 by pesleague.pl  (Przeczytany 433247 razy)

Offline NipponJapanBoy

• Piłkarz ekstraklasy
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 18.03.2009r.
  • ...red till' I die! Red Army! ...
Odp: BPL patch 2009/10 by pesleague.pl - FINAL VERSION COMING SOON
« Odpowiedź #1840 dnia: Wrzesień 13, 2009, 00:23:25 »
Witam.

Dzisiaj pobralem ten patch. Z racji tego ze jest kilka bledow, postanowilem napisac tego posta.

Z racji tego, ze jestem kibicem Arsenalu oczywiscie w pierwszej kolejnosci wybralem ten zespol. Co mi sie rzucilo w oczy w pierwszej kolejnosci? Formacja. Oczywiscie, Arsenal od tego sezonu zaczal grac 4-3-3, ale nie tak ona wyglada tak jak w tym patchu. To sa pierwsze rzeczy ktore musialem poprawic. Co do taktyki nie zwrocilem na nia szczegolnej uwagi, dlatego w tym temacie nie bede sie wypowiadal.

Druga sprawa, sklad Arsenalu, czyli pierwsza 11. Sklad niestety, nie byl taki jaki powinien byc. Silvestre i Gibbs nie graja w wyjsciowym skladzie. Oczywiscie odpowiednio za nich powinni byc Vermaelen i Clichy. Tak samo atak. Trzeba bylo poprawic kilka rzeczy, poniewaz zawodnicy, ktorzy tam byli, nie zgadzaja sie z rzeczywistoscia (Nawet tak nigdy w tym sezonie nie zagrali). Wracajac do Vermaelen'a, gra on z nr 5 a nie 6.

Kolejna sprawa, z tego co gdzies doczytalem, staty sa chyba z FM09. Dla mnie to straszna glupota. Nie po to sa stronyki typu REJESTRACJA lub LOGOWANIE by sciagac staty z FM09, gdzie w kilku przypadkach (Patcha nie testowalem dlugo, zaledwie jeden mecz i glownie zwracalem uwage na zawodnikow Arsenalu) sie nie zgadzaja. Prostym przykladem jest Arshavin. Moim zdaniem, strasznie zostal pokrzywdzowny w tym patchu. Szybkosc 81? Czy ktos z tworcow patcha widzial jakis mecz Arsenalu z tym zawodnikiem?

Podsumowujac, Arsenal tutaj wyglada blado. Nie wiem kto zajmowal sie tym zespolem, ale widocznie ta osoba nie przylozyla sie zbytnio.

Uprzedzam rowniez ze nie czytalem calego tematu (Przeszlo 100 stron...) takze nie wiem czy ktos o tym wspominal i czy nie bylo to moze wyjasniane. Pragne rowniez zaznaczyc, iz patcha pobralem teraz w calosci, wersje ostateczna. Spodziewalem sie produktu aktualnego. W koncu m.in. transfery sa wszystkie zrobione, takze spodziewalem sie tez aktualnych skladow oraz taktyki.

To tyle z moich minusow.
Do plusow na pewno zalicze twarze, ktore byly dobrze zrobione, przynajmniej do kilku zawodnikow Arsenalu ktorym sie przygladalem.

Gdybym mial oceniac ten patch, dalbym mu note 6/10 (Po krotkim sprawdzeniu).
+ dla tworcow za checi, niestety, z wykonaniem troche gorzej.

Goń sie! ! !

P.S. Sorry za spam...
...:: I was born to be a red ! United ! ::.. REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline MarkedOne

• Amator
  • *
  • Na forum od: 27.05.2009r.
  • Arsenal FC
« Odpowiedź #1841 dnia: Wrzesień 13, 2009, 00:34:55 »
no coz... gdyby robili formacje i inne ****rele ktore mozesz se edytowac wg. wlasnego gustu to updaty by nie wychodzily co tydzien tylko co 3 tygodnie...

Spoko, ale skoro jest to wersja finalna, to czlowiek oczekuje przynajmniej skladu i taktyki z tego samego dnia, co sa zrobione trasnfery. (Byla napisana data 4.09).

Skoro tak bardzo krytykujesz to zrob swojego patcha i sobie go zrobisz wedlug wlasnego uznania...

Konstruktywna krytyka pozwala wyeliminowac przyszle bledy... (No ale raczej update'u do tego patcha nie bedzie :/ ). Co innego gdybym napisal w jednym zdaniu, ze ten patch jest chu****. Bo tak do konca nie jest.
Poza tym, jaki bylby sens w sciagnaniu tego patcha, gdybym mial robic swoj?  ::)

Goń sie! ! !

Nie ma to jak odpowiedz na poziomie.
Jeszcze troche i bedziesz sie pojawiac na demotach jako "mistrz cietej riposty"  ::)

Offline przem1412

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 01.09.2009r.
  • Gram w: PES 2016
Odp: BPL patch 2009/10 by pesleague.pl TRAILER JUŻ JEST! poszukiwany tester
« Odpowiedź #1842 dnia: Wrzesień 13, 2009, 08:49:49 »
A będą dodane młode talenty np. Macheda?

I czy zrobiona jest twarz Valencii?

Macheda jest dodany :)

****..człowieku wes se zrob należycie tego patcha a nie ...na Bundeslidze nie ma błędu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

błędów nie ma tyle że zamiast Bundesliga pisze Eredivise... ale reszta śmiga... stroje loga itd 8)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 13, 2009, 09:14:46 wysłana przez Michał17Widzew »

Offline Michał17Widzew

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 31
  • Na forum od: 03.01.2009r.
  • Matrix Team
  • Gram w: :D
« Odpowiedź #1843 dnia: Wrzesień 13, 2009, 09:15:25 »
przem1412 Nazwy lig tez są dobre... :-* :-*

Offline mcmattt25

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 28.12.2008r.
« Odpowiedź #1844 dnia: Wrzesień 13, 2009, 10:06:15 »
mam pytanie czu uptade 6 jest ostatnim ? bo kolega wyzej napisal cytuje :

``Spoko, ale skoro jest to wersja finalna, to czlowiek oczekuje przynajmniej skladu i taktyki z tego samego dnia, co sa zrobione trasnfery. (Byla napisana data 4.09).``

gdzie jest ta wersja finalna bo nie widze nigdzie ??
ostatnia date of jaka widze to jest z dnia 31.08
czy cos przegapilem ??

Offline Michał17Widzew

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 31
  • Na forum od: 03.01.2009r.
  • Matrix Team
  • Gram w: :D
« Odpowiedź #1845 dnia: Wrzesień 13, 2009, 10:12:23 »
wchodzicie watek i nie czytacie tytułu wątku????
 BPL patch 2009/10 by pesleague.pl - FINAL VERSION COMING SOON

Offline MarkedOne

• Amator
  • *
  • Arsenal FC
« Odpowiedź #1846 dnia: Wrzesień 13, 2009, 11:41:20 »

BPL patch 2009/10 by pesleague.pl - FINAL VERSION COMING SOON

Dobrze to "slyszec" ;)

Offline NipponJapanBoy

• Piłkarz ekstraklasy
« Odpowiedź #1847 dnia: Wrzesień 13, 2009, 14:08:51 »
Spoko, ale skoro jest to wersja finalna, to czlowiek oczekuje przynajmniej skladu i taktyki z tego samego dnia, co sa zrobione trasnfery. (Byla napisana data 4.09).

Konstruktywna krytyka pozwala wyeliminowac przyszle bledy... (No ale raczej update'u do tego patcha nie bedzie :/ ). Co innego gdybym napisal w jednym zdaniu, ze ten patch jest chu****. Bo tak do konca nie jest.
Poza tym, jaki bylby sens w sciagnaniu tego patcha, gdybym mial robic swoj?  ::)

Nie ma to jak odpowiedz na poziomie.
Jeszcze troche i bedziesz sie pojawiac na demotach jako "mistrz cietej riposty"  ::)

na poziomie...? Twoje uwagi nie sa na poziomie chlopcze...czepiasz sie o duperele...trudno zeby robili do Patcha taka taktyke jaka Ci odpowiada...''bo w tym sezonie grają tak...'' Srak! Nie przewidzisz nigdy wysciowej 11 i taktyki, to wlasnie perełka piłki nożnej...ja gram Man U i sam zrobilem sobie taktyke, numery itp, nie zawracajac nikomu d u p y że ten nie gra a ten gra a ten jest za szybki a tez zle kopie...daj spokoj...polecam Fife...tam podobno jest wszystko super...napisałes ze dwa posty a sadzisz sie jak moder... żal

Offline DoMManU

• Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 23.10.2008r.
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #1848 dnia: Wrzesień 13, 2009, 15:11:27 »
Spokojnie :) MarkedOne To król ciętej riposty w przyszłości zostanie krytykiem  :) forum jest do tego by każdy mógł sie wypowiedzieć na dany temat... ale niektóre wypowiedzi lepiej przemilczeć :)

Offline NipponJapanBoy

• Piłkarz ekstraklasy
« Odpowiedź #1849 dnia: Wrzesień 13, 2009, 15:19:17 »
Spokojnie :) MarkedOne To król ciętej riposty w przyszłości zostanie krytykiem  :) forum jest do tego by każdy mógł sie wypowiedzieć na dany temat... ale niektóre wypowiedzi lepiej przemilczeć :)

krytykiem...chyba publicznych toalet... ManU jak prace nad Finalem? Potrzeba cos? Zdrówka

Offline MarkedOne

• Amator
  • *
  • Arsenal FC
« Odpowiedź #1850 dnia: Wrzesień 13, 2009, 16:08:19 »
na poziomie...? Twoje uwagi nie sa na poziomie chlopcze...czepiasz sie o ****rele...trudno zeby robili do Patcha taka taktyke jaka Ci odpowiada...''bo w tym sezonie grają tak...'' Srak! Nie przewidzisz nigdy wysciowej 11 i taktyki, to wlasnie perełka piłki nożnej...ja gram Man U i sam zrobilem sobie taktyke, numery itp, nie zawracajac nikomu d u p y że ten nie gra a ten gra a ten jest za szybki a tez zle kopie...daj spokoj...polecam Fife...tam podobno jest wszystko super...napisałes ze dwa posty a sadzisz sie jak moder... żal

Chlopcze to ty sobie mozesz mowic kolegom z podworka.

Jezeli dalej drazysz ten temat. Oczywiscie wyjsciowej 11 nikt na 100% nie przewidzi, ale popatrz tez ze sa zawodnicy w klubach, ktorzy graja caly czas i tylko kontuzja powoduje, ze wypadaja ze skladu.

Oczywiscie, sa osoby ktore wola indywidualnie wszystko zmieniac, ja natomiast naleze do osob, gdzie bardzo sie podoba, gdy duza czesc sie zgdza z "realiami".

No, ale widze ze tutaj na forum nie panuje wolnosc slowa, zas osoba, ktora nie zgdza sie z reszta jest momentalnie "pozarta".

W kazdym razie, zycze na przyszlosc powodzenia, ja natomiast z nikim nie bede wdawac sie w dyskusje.

Offline Krisek129

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #1851 dnia: Wrzesień 13, 2009, 16:13:00 »
jak ci nie pasi to sobie sam zmień a jak nie umiesz to kup sobie fife tam pewnie masz taktyki dobre ale przyjemności z gry żadnej

Offline NipponJapanBoy

• Piłkarz ekstraklasy
« Odpowiedź #1852 dnia: Wrzesień 13, 2009, 18:58:25 »
Chlopcze to ty sobie mozesz mowic kolegom z podworka.

Jezeli dalej drazysz ten temat. Oczywiscie wyjsciowej 11 nikt na 100% nie przewidzi, ale popatrz tez ze sa zawodnicy w klubach, ktorzy graja caly czas i tylko kontuzja powoduje, ze wypadaja ze skladu.

Oczywiscie, sa osoby ktore wola indywidualnie wszystko zmieniac, ja natomiast naleze do osob, gdzie bardzo sie podoba, gdy duza czesc sie zgdza z "realiami".

No, ale widze ze tutaj na forum nie panuje wolnosc slowa, zas osoba, ktora nie zgdza sie z reszta jest momentalnie "pozarta".

W kazdym razie, zycze na przyszlosc powodzenia, ja natomiast z nikim nie bede wdawac sie w dyskusje.

z realiami...? realia sa takie ze dlugo nie bedzie piłki która kazdemu dogodzi bo nie mamy komputerów z Pentagonu...na podwórko nie chodze...jesli widzisz moj wiek...Twojego nie widać...nikt Cie nie pozera...tylko wysnuwasz glupie wnioski i bezsensowne prosby...tyle

Offline wowka01

• Amator
  • *
  • Na forum od: 25.02.2008r.
« Odpowiedź #1853 dnia: Wrzesień 13, 2009, 20:35:42 »
mam czystego PESa. Dlaczego ja w folderze z grą nie mam cholernego kitserwera?? Jestem całkowicie zielony w takich sprawach wiec bede wdzieczny jak ktos pomoże. w folderze z gra mam takie foldery i pliki:  #readme#(folder), img (folder), img2.pcf, settings i pes2009. to wszystko

Offline jarek29

• Amator
  • *
  • Na forum od: 11.04.2009r.
« Odpowiedź #1854 dnia: Wrzesień 13, 2009, 21:39:23 »
mam czystego PESa. Dlaczego ja w folderze z grą nie mam cholernego kitserwera?? Jestem całkowicie zielony w takich sprawach wiec bede wdzieczny jak ktos pomoże. w folderze z gra mam takie foldery i pliki:  #readme#(folder), img (folder), img2.pcf, settings i pes2009. to wszystko
Kolego musisz skopiować pobrany wcześniej patch do folderu z grą

Offline wowka01

• Amator
  • *
  • Na forum od: 25.02.2008r.
« Odpowiedź #1855 dnia: Wrzesień 13, 2009, 22:17:14 »
Kurcze! Otworzyłeś mi oczy dobry człowieku! :D W readme czytałem instrukcję dla tych co już posiadają kitserver, a nie zauważyłem wyżej instrukcji dla tych co nie mają kitservera. Jaaaaa... dwa dni się z tym męczyłem :D Właśnie instaluję PESa od nowa, bo wcześniej tak nagrzebałem, że przestał działać. Mam nadzieję, że teraz się uda :P

Offline ivaneh

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 02.08.2009r.
  • FC Bayern Munchen
« Odpowiedź #1856 dnia: Wrzesień 13, 2009, 23:25:02 »
Witam. Zainstalowałem fixa do update 6 (czyli blpserver michała jak sądze) i gra śmiga ale nie podobały mi się buty (wcześniej miałem własny zestaw) więc przywróciłem sobie poprzedni folder cv06 i buty częściowo są takie jakie były wcześniej oprócz 2óch (Adidas F50 białe i czarno - żółte zamiast Nike Total Laser). Wydawało mi się że pliki, które odpowiadają za buty to unnamed_7801 - unnamed_7816 ale kiedy je podmieniam bądź usuwam te cholerne czarne buty adasia nadal są w grze (podmieniam numerki 7). Podmieniłem dla sprawdzenia inne pliki ale nadal nic. Proszę więc was drodzy pesomaniacy o info, które pliki podmienić. Pozdrawiam.

Offline NipponJapanBoy

• Piłkarz ekstraklasy
« Odpowiedź #1857 dnia: Wrzesień 14, 2009, 01:01:08 »
Witam. Zainstalowałem fixa do update 6 (czyli blpserver michała jak sądze) i gra śmiga ale nie podobały mi się buty (wcześniej miałem własny zestaw) więc przywróciłem sobie poprzedni folder cv06 i buty częściowo są takie jakie były wcześniej oprócz 2óch (Adidas F50 białe i czarno - żółte zamiast Nike Total Laser). Wydawało mi się że pliki, które odpowiadają za buty to unnamed_7801 - unnamed_7816 ale kiedy je podmieniam bądź usuwam te cholerne czarne buty adasia nadal są w grze (podmieniam numerki 7). Podmieniłem dla sprawdzenia inne pliki ale nadal nic. Proszę więc was drodzy pesomaniacy o info, które pliki podmienić. Pozdrawiam.

podmieniasz wlasciwe pliki...tylko pewnie przy update zastapiłeś folder p.data w ktorym miales bootpreview...sciagnij byle jaki bootpack i wrzuc do w/w folderu same pliki odpowiedzialne za bootpreview... Pozdrówki

Offline ivaneh

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 02.08.2009r.
  • FC Bayern Munchen
« Odpowiedź #1858 dnia: Wrzesień 14, 2009, 01:48:19 »
Dziękóweczka NipponJapanBoy zakręciłem tym folderem pdata i koniec końców osiągnąłem zamierzony efekt. Pozdrawiam

Offline NipponJapanBoy

• Piłkarz ekstraklasy
« Odpowiedź #1859 dnia: Wrzesień 14, 2009, 11:22:58 »
Dziękóweczka NipponJapanBoy zakręciłem tym folderem pdata i koniec końców osiągnąłem zamierzony efekt. Pozdrawiam

luzik ziom...po to tu jestesmy ;) grunt że dziala i możesz pomykać w piłeczke xD

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1859 dnia: Wrzesień 14, 2009, 11:22:58 »