pawlodar_10
Konkrety.
Proszę pójdź za głosem Katalonii i wypunktuj mi jaki mecz jaka sytuacja, ile takich punktów Real uzbierał. Jak to było -
Nie rozmawiamy o sędziach ?
Ahhh wybacz, a ta wzmianki tych pajaców w KAŻDYM wywiedzie na temat Realu to...kompleks ?
I jeszcze ten finał, gdzie dosłownie pajace chcą się wprosi na Bernabeu to...obsesja ?
REJESTRACJA lub
LOGOWANIETak, bardzo chcemy odrobić te dziesięć punktów, które są niesprawiedliwe, mając na uwadze styl gry Barçy.Tak, styl gry Barcy obliguje do tego, że na starcie powinni dostawać +10 punktów. Tak, to styl Barcy.
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEZnówu:
Real, w Madrycie, Morinho, niesprawiedliwość...pieski się liżą po jajkach
REJESTRACJA lub
LOGOWANIENie ma warunków aby Barcelona wygrała ligę,
Real nie ma szacunku do kibiców Barcelony, sędziowie - bezczelność niesamowita pisać o kradzieżach po wczorajszym meczu z Atletico....Jak to jest, że macie tam tylu tych wiceprezydentów, a każdy jeden wydaje się głupszy od drugiego ?
Ogólnie cała pajacowata Katalonia manipuluje, przesyła obraz złego, kradnącego Realu. Dosłownie w każdym zdaniu o Realu musi paść słowo kradzież/faworyzowani/przekupiony/bezkarni.
Ożesztyku.wa jeden sezon gdzie sędziowie nie pomagają Barcelonie w co drugim meczu, a w co piątym i mamy zmianę frontu. Odbyt zabolał. Najlepsze jest to, że te pajace w tamtym sezonie brechtały głośno z jednego piep*zonego Józka, dokładnie z tego samego powodu o co oni się teraz plują.
Ale ten ryk, ta piana na ustach, ta dwulicowość, ta maska. :*
Nie każde złoto blask okrywa,
ani wędrowiec myli drogi.
Starość dojrzałą siłą bywa,
korzeni mróz nie sięga srogi.
Z popiołów płomień się zapali,
i w mroku kiedyś skra zapłonie.
Złamaną klingę można scalić,
wybraniec siądzie znów na tronie.
Mam nadzieje, że komisja anuluje kartkę dla Michu a następnie da karę Ramosowi.
- Mam nadzieje, że komisja anuluje zwycięstwo Barcelonie, a następnie przydzieli 3 punkty Atletico.