Wybacz, nie zapisywałem. Za dużo było.
To wybacz, ale jeżeli postawiłeś pewną tezę, a gówno masz na jej obronę to po kiego ch.ja się wychylasz ?
Chcą się wprosić? Pajace? Gulałka skacze, że kolejnego trofeum nie będzie można zniszczyć?
Nom chce się wprosić, nom pajace, nom kolejnego, nom zniszczyć.
A jakieś wiarygodne źródła? Hiszpańskie? Sam sobie przetłumaczę, powątpiewam w rzetelność i obiektywność tych "redaktorów".
Źródła masz tam podane. Hiszpańskie.
Spoko, wszystko wraca do normy. Wystarczy trochę poczytać o tym co działo się w latach 50 i później i już mamy legendę wielkiego Realu.
C'nie ? Wszyściutko...A co się działo, co tam poczytałeś Franco, żołnierze tia ?
Yhy, lepiej nie zaczynaj, bo się okaże, że twój klub wyląduje za Valencią w tabeli.
Zacząłem, ale Ty znowu plujesz na prawo i lewo, a w zamian nic. Pewne jest, że Barcelona by prowadziła nie ?
Możliwe też że Real biłby się o utrzymanie.
Ukassiu
Mallorca-Real(1-2) Zgadza się gol był prawidłowy, ale tej akcji nie powinno być- karny na Callejonie.
Osasuna- Barcelona(3-2)
Ten kudłacz(nie wiem jak on się zwie), nie dotkną wtedy przypadkiem piłki, który gole ze spalonego ? Poza tym nie łaska wspomnieć też o jednym spalonym z dupy dla Osy ?
Valencja-Barcelona(2-2)
Jeden przynajmniej na pewno, ten z początku meczu, ale Messi to nie Ronaldo, możeby strzelił znowu w ten prawy róg ?
Espanyol-Barcelona(1-1)
To samo co wcześniej, też Pedro frajersko strzelił. Karny winien być.
Getafe-Real(0-1)
Karny powinien być, tak samo jak czerwo dla Torresa, gdy Ozil wychodził sam na sam i ten atak Diaza na Cristiano był hmm...wątpliwy, bynajmniej nie w piłkę.
"My kradniemy" - mówił Lenin - "ale kradniemy to, co nam ukradziono".
zresztą jakoś nie widzę lamentów fanów Barcelony o te sytuacje,
Można patrzeć, ale nie widzieć.
A na stronę realmadryt.pl lubię wchodzić po to by poczytać newsy ... o Barcelonie. Dużo tam jest zawsze wypowiedzi chociażby Xaviego, Messiego, Guardioli a najwięcej Alvesa.
To nie są newsy o Barcelonie.