Nie czytałem wcześniejszych stron, nie byłem w stanie przeczytać ponad 70 stron, więc pytam, nie wiem czy już ktoś miał taki problem. Chce zagrać Master League (mam uptade już) klubem z ekstraklasy np. Legią. Kiedy wybieram strukturę ligi, D2 jest w porządku, a w D1 mogę wybrać Premier League, Serie A i Primiera Division, a klubów w nich znajdujących się nie mogę podmienić na kluby ekstraklasy. Pomoże ktoś?
Jak moge zmnienic nazwe druzyny bo podmieniam Sandecje za Dolcan. Wszystko zrobiłem oprócz nazw klubu a na pes editor nie moge???
Masz ? ciekawe Masz Barriosa ? masz Feulnera ? Bendera ?w borussi dortmund ?
no k... jego mać!napisałem Wam posta ok. 10 stron temu jak GRAĆ DRUŻYNĄ Z 1 LIGI W ML zamiast Ruchu R. lub Tura Turek !Edytorem zamieniacie Ruch R. na swoją z 1 ligi i MOŻNA GRAĆ!Mam problem ze strojem bo nikt nie napisał mi jak podmienić strój Ruchu R. na inny
Powtarzam jeszcze raz, bo na wcześniejsze strony i tak nikt nie zagląda, więc odpowiedzi bym nie dostał.
ktora masz wersje edytora ja na 1.8 tez nie moge , na 1.0 moge.
Kto z Zawiszy Bydgoszcz ma zrobioną twarz ? ?
czesc ej wszytko gra dobrze ale mam zle nazwy nie wiem czemu zamiast ekstraklasy mam Francuska ligue 1 a zamiast bundeliga to holenderska eredivisie ?? wiecie co z tym zrobic//
napisz jak dokladnie to zrobić po kolei ,zeby 2 razy nie pisac.
mam 1.0 jak to robisz bo ja nazwe klubu zmieniam ale mi jej nie zapisuje??
normalnie wpisuje nazwe, biore Enter , a potem file i save
Mam Wszystko,jak trzeba patch mi działa..
dziwne ? to dlaczego mam zawodnikow z tamtego sezonu ? i po drugie dlaczego stoje wszytsko jest gutt a reszta nie działa ??
Wszyscy Mają no nie ? ;-)