Autor Wątek: Lech Poznań  (Przeczytany 423511 razy)

Offline Cr7Cr9

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 31.01.2010r.
  • KKS Lech Poznań !!!!
Odp: Lech Poznan - Skład, mecze itp.
« Odpowiedź #180 dnia: Kwiecień 13, 2010, 15:40:01 »
Budowa stadionu idzie coraz lepiej już nie mogę się doczekać EURO co się będzie działo  ( ;D

Gdzie Twoje zwycięstwo! Gdzie Twoja korona i Twoje berło Wisło Pier......

Offline eMeK

• Trener
  • Na forum od: 16.03.2009r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #181 dnia: Kwiecień 14, 2010, 14:22:22 »
mecz 24, godzina jeszcze nie znana

Offline eMeK

• Trener
« Odpowiedź #182 dnia: Kwiecień 24, 2010, 18:15:23 »
0:0... 4 punkty straty, 5 kolejek do konca a oni w 93 minucie spaceruja przy linii autowej po pilke... W ogole nie bylo widac checi zwyciestwa co mnie dziwi. Mecz zlany cieplym moczem przez lechitow... Trzeba tylko dodac, ze Zielinski moze i dobrym trenerem jest jak na Polskie warunki, ale jesli Lech ma cos pokazac w LE to pierwsze co nalezy zoribc to podziekowac Zielinskiemu. Dopoki ten trener bedzie zasiadal na lawce, tak dlugo Lech w waznych meczach wyjazdowcyh bedzie gral bez jaj. Z Legia 2:0, z Bruggia 1:0, Wisla 0:0. Przed wlasna publicznoscia potrafimy zagrac, mozna powiedziec na srednim europejskim poziomie z Legia a na wyjazdy brakuje jaj i pelnej mobilizacji, wiary we wlasne umiejetnosci. Kto jest od motywowania zawodnikow? Na Lecha wystarczy w tej chwili ostra gra i pressing. I nie potrzeba wielkich umiejetnosci, zeby nasza Lokomotywe zatrzymac... Tak bylo we wszystkich waznych meczach wyjazdowcyh za kadencji Zielinskiego.
Tak mistrz nie powinien grac na wyjazdach i z tego wzgledu nie zaslugujemy na to mistrzostwo. Boli to tym bardziej, ze Wisla jest tak beznadziejnie slaba....
Potrzeba trenera z jajami jesli takie mecze jak w Poznaniu z Legia maja byc codziennoscia w wykonaniu Lecha. Bo to, ze ta druzyna grac potrafi, ze ma potencjal pokazala nie raz.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2010, 19:18:23 wysłana przez eMeK »

Offline kysio2607

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 24.12.2009r.
« Odpowiedź #183 dnia: Kwiecień 24, 2010, 22:25:57 »
odpierdzielcie się od Zielińskiego. Fakt, Garnek nie wykazywał zaangażowania w 93 minucie żeby  wybic aut, ale czy to wina zielinskiego? Ja tam wierze remis nie jest złym wynikiem, jakbysmy ruszyli do ataku i przegrali tacy cwaniacy jak ty darliby sie ze 0:0 złym wynikiem nie było. Ja tam wierze do konca, jeżeli ty nie - to nie nazywasz sie kibicem. Zieliński jest w porządku od początku go bronie. Słabasze wyniki to tylko fakt braku zaangażowania u pilkarzy. Coraz bardziej gwiazdorzy Lewy (Pytanie dziennikarza po mecuz z Legią, iż jeżeli skączyło by się 0:0 to on by mógł siobie wiele zarzucic bo nie wykorzystał kilku 100% ten odpowiedział "Dlaczego?". Jak dla mnie lepiej juz lewemu podziekowac. DObry piłkarz ale ja widziałem jego zaangazowanie w tym mec uz, głowa mała. Boguski go barem brał jak chciał. Lepiej miec ambitnego CHrapka niz leniwego Roberta. To tyle, wierzymy ze sie uda zdobyc majstra! Pzdr:)

Offline eMeK

• Trener
« Odpowiedź #184 dnia: Kwiecień 24, 2010, 22:35:48 »
ty sie tam kysio wez uspokuj. Kto jest od opierd.alania zawodnikow zeby w 93 spieszyc?! 4 punkty straty, 5 kolejek do konca a pilkarze sobie dreptaja jakby z remisu zadowoleni byli i to juz od 70 minuty sie zaczelo. Jestes taki madry wszystkowiedzacy kysiu :) to powiedz czemu kazdy wyjazdowy mecz, wazny wyjazdowy mecz, Lech gra padaka jakby o remis grali? Tak bylo z Legia, z Bruggia i teraz z Wisla. i mi ku.rwa nie mow ze nie jestem kibicem

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
« Odpowiedź #185 dnia: Kwiecień 24, 2010, 22:41:28 »
Meczem!?! tego meczem niemożna nazwać. Takiej kopaniny nie widziałem dawno w polskiej lidze, ciekawe co miał robić Lewandowski jak dostawał tylko dzidy do przodu nawet nie w jego stronę, widać że najlepiej czuje się jako "lis pola karnego" a tu musiał brać się za rozgrywanie, trochę to dziwne Wisła, Legia w tym sezonie frajersko dawali punkty komu popadnie a Lech bez porządnego kryzysu nie jest pierwszy, jeszcze będzie że wypadną poza 3 to by były jaja a mają szczególnie 2 trudne mecze z Ruchem(W) i z Zagłębiem(D) (choć wątpię aby Legia z taka formą poradziła sobie w końcówce bo rywali ma bardzo mocnych) Mistrzostwo już rozstrzygnięte Wisła ma 4 słabych rywali do końca sezonu(poza Legią) więc gratuluje Wiśle 3 z rzędu tytułu ;)
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline eMeK

• Trener
« Odpowiedź #186 dnia: Kwiecień 24, 2010, 22:45:36 »
A kto jest odpowiedzialny za prostacka gre typu dzida i heya do przodu? Trener ;] I za takie cos trener powinien opier.dolic, chyba ze to jest jego styl ;] A ten wpuszcza Chrapka na ostatnie 5 minut, ktory wszedl chyba po to, zeby czasu troche ubylo.

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #187 dnia: Kwiecień 24, 2010, 22:50:56 »
Taka prawda eMeK, Wisła zagrała pressingiem oraz dobrze kryła i już po Lechu
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline patryk'95

• Prezes klubu
  • Na forum od: 05.01.2009r.
« Odpowiedź #188 dnia: Kwiecień 24, 2010, 22:58:31 »
Wisła ma w tym sezonie fuksa bo z takim dołem, tyle straconych punktów (dzięki Maciejowi S.) to jeszcze dawno nie mieliśmy.
Teraz można sobie jeden mecz odpuścić a jeżeli Lech i Legia stracą gdzieś punkty (napewno tak sie stanie) to może 2.
Ale słaba gra Wisły to efekt okresu przygotowawczego pod okiem Skorży. I latem (Levadia) i zimą.
Widać ręke Kasperczaka. Umiał ich przygotować do ważnego meczu czyli to czego Skorża nie potrafił. Mimo chaotycznej gry, udało się wyłączyć największe walory Lecha czyli Lewandowskiego albo Krivetsa. Zmuszaliśmy Bandrowskiego do błędów więc nie było źle. Gdybyśmy mieli troche więcje szcześcia mogło być 1-0 no ale nie jest źle.
Ruch to sromotnie przegra z Lechem ale myślę że Zaglębie urwie punkty swojej byłej zgodzie ;)
Tak czy inaczej życzę 3 miejsca bo wolę Lecha jako reprezentanta kraju w pucharach niż jakiś Ruch. ;)

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #189 dnia: Kwiecień 24, 2010, 23:06:35 »
Ruch to po sezonie raczej rozkupią ;) Sobiech, Sadlok, Janoszka łakome kąski

Offline eMeK

• Trener
« Odpowiedź #190 dnia: Kwiecień 24, 2010, 23:13:45 »
Patrzac na styl gry Lecha w waznych wyjazdach, to trzeba stwierdzic, ze nie maja jaj. Boja sie zaryzykowac. Dzisiaj w pewnym momencie Wisla sie cofnela, to bylo cso kolo 70 minuty, wystarczylo mocniej przycisnac a Lech co zrobil? Zaczal szanowac pilke, tak jakby na remis grali. Remis jest zwyciestwem Wisly a nasza porazka. Po stylu jaki druzyna prezentuje z Legia w Warszaiwe czy tez dzisiaj, tesknie za Smuda. Myslalem, ze nigdy tego nie powiem, ale cholernie TESKNIE za Smuda. U niego przynajmniej pilkarze grali zawsze na maksa, bez wzgledu czy to w Bytomiu, Warszawie, Krakowie cyz Moskwie. Mial duzo wad, ale nikt w Polsce nie potrafi tak mobilizowac jak Smuda.
Jak kolejny sezon zaczniemy z Zielinskim to w Europie pokazemy to samo co z Brugia. Czyli defensywa, asekuranctwo, bezsensowne pilki do przodu.

Dodam jeszcze tylko to, ze nasi grajkowie powinni sie nauczyc, ze przerwa w grze nastepuje po gwizdku sedziego a nie w momencie kiedy oni poczuja sie sfaulowani ;D
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2010, 23:23:54 wysłana przez eMeK »

Offline rageman

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.06.2009r.
  • Ballpackmaker
« Odpowiedź #191 dnia: Kwiecień 25, 2010, 09:44:48 »
Jak ja bym chciał mieć takie problemy jak 2 miejsce w ekstraklasie... ehh

Offline kamilkolejorz

• V - ligowiec
  • **
  • Na forum od: 24.02.2009r.
  • Mistrz Mistrz Kolejorz !!
« Odpowiedź #192 dnia: Kwiecień 25, 2010, 11:34:51 »
Mecze Lecha do końca sezonu:

u siebie: Lechia, Polonia B, Zagłębie
na wyjeździe: Śląsk, Ruch

Mecze Wisły do końca sezonu:

u siebie: Korona, Odra
na wyjeździe: Piast, Legia, Cracovia

Wierzę , że się uda , wierze dalej .

Jak ja bym chciał mieć takie problemy jak 2 miejsce w ekstraklasie... ehh

Przykro mi znów porażka . Myślę że trzeba zmienić Wam tego Wesołowskiego .

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 25, 2010, 11:36:47 wysłana przez kamilkolejorz »

Offline rageman

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.06.2009r.
  • Ballpackmaker
« Odpowiedź #193 dnia: Kwiecień 25, 2010, 12:39:48 »

Przykro mi znów porażka . Myślę że trzeba zmienić Wam tego Wesołowskiego .

Jak to znów. Ostatnio było zwycięstwo 2:1

Offline GACEK300

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 12.11.2008r.
  • Serce mam pasiaste !!!
« Odpowiedź #194 dnia: Kwiecień 25, 2010, 12:45:29 »
Szkoda Lech za Smudy rozjechał by Wisełkę,bo dawno ona nie była tak słaba jak teraz :( !!!!
Głupotę i chamstwo należy tępić w zarodku !!!

Offline patryk'95

• Prezes klubu
« Odpowiedź #195 dnia: Kwiecień 25, 2010, 14:10:22 »
A czemu Lech siedział tak cicho na meczu ? Dawniej to was było trochę słychać a teraz nic tylko ze 4 razy śpiewali każdy to powie.. dla cracovii i tyle. To Craxe dopingowali czy Lecha ? ;)

Offline eMeK

• Trener
« Odpowiedź #196 dnia: Kwiecień 25, 2010, 15:27:10 »
No dopingowali Cracovie skoro wy potrafiliscie przez wiekszosc meczu tylko: "Kazdy to powie Wiselka rzadzi w Krakowie" Po za tym wy kogo dopingowaliscie? Wiecej bluzg w kierunku przyjezdnych niz dopingowanie swoich. I to jeszcze jakis belkot.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 25, 2010, 22:04:59 wysłana przez eMeK »

Offline patryk'95

• Prezes klubu
« Odpowiedź #197 dnia: Kwiecień 25, 2010, 19:25:05 »
No dopingowali Cracovie skoro wy potrafiliscie przez wiekszosc meczu tylko: "Kazdy to powie Wiselka rzadzi w Krakowie" Po za tym wy kogo dopingowaliscie? Wiecej bluzg w kierunku przyjezdnych niz dopingowanie swoich. I to jeszcze jakis niezrozumialy belkot.
Tak, jasne
Na Lecha to słyszałem tylko Dzień dzisiejszy jest wspaniały,całe Wronki przyjechały (zdziwił mnie brak waszej riposty ;) ) ale to nie bluzgi.
Raz po tej sytuacji śpiewali; Wypier*alaj i Ch ci na imie do Gancarczyka ale to wszystko. A wy tylko Każdy to powie Cracovia żądzi w Cracovie, nic o Lechu. Jak na najlepszych kibiców w Polsce to trochę mało nie uważasz ?

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?action=login">LOGOWANIE</a>
O czym ty mówisz...
Wiadomo że ot nie to samo co Lech bo na takim stadionie ale wam też nie wychodził doping we Wronkach za bardzo

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 25, 2010, 19:29:31 wysłana przez patryk'95 »

Offline RAUL_7

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 06.07.2009r.
  • El Ángel de Madrid
« Odpowiedź #198 dnia: Kwiecień 25, 2010, 20:10:58 »
Jeżeli ten mecz miał decydować o mistrzostwie to walki i zaangażowania ze strony naszych piłkarzy nie było :-\ . W takim meczu powinni żygać i biegać, dlatego na koniec mogło polecieć z naszej strony biegać, walczyć i się starać.... bo w tym meczu zabrakło tego wszystkiego i mistrzostwo oddaliło sie.
A co do dopingu gości to zdecydowaną większość meczu wiślackie kompleksy przeważały. Cóż, ich cyrk i ich małpy  ;)
Jeszcze nic straconego wisła polegnie z legią i z jakimś spadkowiczem walczącym o utrzymanie czyli Odra lub Piast albo może dery przejebie i tyle piłka jest okrągła . . .a mistrzem będzie Lech !
    >>>>>>> N I E C H<<<<<<<<<<Z W Y C I Ę Ż A>>>>>>>>>>L E C H<<<<<<<<<<W I E L K I>>>>>>>>>>>K O L E J O R Z<<<<<<<<<<K K S>>>>>>>

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #199 dnia: Kwiecień 25, 2010, 20:28:00 »
Jaja by były gdyby jeszcze Legia strzeliła sobie mistrza ;)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #199 dnia: Kwiecień 25, 2010, 20:28:00 »