Witam
Panownie mam problem z rozgrywaniem meczy ,ponieważ ciągle mnie wywala - As the transmission has worsened .... Udało mi się rozegrać zaledwie 8 meczy na 50 prób - a wywalało mnie nawet gdy grałem z osobami które mają zieloną ikonę,chociaż bywało tak że udało się zagrać z kimś kto miał czerwoną , trochę lagowało ale nie rozłączyło .W tym całym zamieszniu nie widać żadnej prawidłowości .Gram z osobami,które mają ten sam procesor.Łącze sprawdzałem na wcześniej polecanej stronie i wyszło pozytywnie , żadnych strat ,20ms średnio.Łącze dobre bo 4Mbit/s.Firewall wyłączony , antywirus wyłączony , port ustawiony w online settings 5739.Dostawca internetu deklaruje że nie blokuję połączeń.W rozmowe z jednym z użytkowników wniosek był taki iż mam źle skonfigurowany router ,ale po dokładnym sprawdzeniu router nie blokuje żadnych połączeń, dalej nie wiem czy to wina KONAMI czy moja.Z tego co widzę dużo osób ma taki problem,ale nie ma na niego żadnej recepty. Jak tylko ktoś będzie miał jakieś info albo sugestie jak pozbyć się wady za 160zł to będzie bardzo wdzięczny !!!!