Przyspieszyli grę i graficznie gra sobie średnio radzi, może da sie jakoś w to grac ;/edit:Na high, ale chyba medium się skończy, bo nie wiem jak to wpływa na grę online. Jutro sprawdzę jak więcej znajomych otrzyma grę....aha, ja nie mam Windowsa XP, to też ma wpływ negatywny na grafikę co kumpel potwierdził
Widzę że tu jeszcze takie pytanie nie padło By najmniej nie widziałem Wiecie jak się można zapisać do tych turniejów online Konami ? W czasie podanej godziny turnieju wchodząc podaje że już jest maksymalna ilość graczy ,a jak chcę wejść na kolejny który ledwo co się pojawił i się zapisać to piszę że jest już zapisana maksymalna ilość osób a okienko nowego turnieju widnieje kilkanaście sekund I o co tu chodzi , ktoś wie ?
a wiec prawdopodobnie w Japonii juz jest 17 =P . Ile beda to naprawiac ktos wie ?? moje lacze internetowe to 1 mb i rozegralem juz duuuzo meczy, poprostu nalezy dobierac sobie graczy z dobrym stalym laczem.
Mam pytanie. Jak zrobić żeby w trybie online, zrobić tak że naprzykład Puyol w Arsenalu itp.? Nie chodzi mi o transfery.Transfery w edit robie i nie działa ;/
dobierasz ich w March room ?
Koledzy nie wiem co się stało ale zobaczcie jaki mam problem - nie mogę grać on-line.Pomoże ktoś? REJESTRACJA lub LOGOWANIE