0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No więc , zainstalowałem go , właczam wszystko cacy , git malina . No i oczywiscie pierwsze co , włączam mecz towarzyski , pogoda słoneczna itp . No i co sie okazało , znów jest ten ciągnący problem się z czarną murawa , naprawdę dobiło mnie juz to . eh ; / . Moze jednak wie jak to naprawic ? Ale mimo to świetny update.
A patch jest kompatybilny z New Chant Pack v2 by Mihai2ro1?
Co zatem znajdziemy w Tranceshine Patch 2010 Version 1.3?- Ligi: angielska, hiszpańska, francuska, włoska, niemiecka, holenderska oraz Other Europe- aktualne transfery na dzień 24.11.2009- sporo dodatków graficznych (m.in. prawdziwe firmy, zdjęcia sztabu szkoleniowego, stadiony)- nowe murawy oraz intra dla kilku stadionów- zintegrowane przyśpiewki kibiców "Chantapack v1 by gigimarulla"oraz ich update "New chants v3 by mihai2ro1" które można pobrać (linki poniżej)- nowe twarze dla wielu zawodników (min reprezentacja Polski)- kompletne stroje reprezentacji oraz klubów- loga dla wszystkich klubów, lig i pucharów- nowe piłki oraz buty- wszystkie zespoły Ligi Mistrzów- poprawione replaye- nowe menu- dodatki dźwiękowe (usunięto m.in. dźwięk dryblingu)- poprawione statystyki graczy- scoreboard Canal+ HD
nowe menu ?? jest te stare niestety piłki te same co były fajnie że jest tak duzo lig ale dlaczego w others league jest PSV i inni co powinni być w swoich ligach w moim przekonaniu praktycznie nic nie zostało zmienione w wersji 1.3 albo źle zainstalowałem !!!
czemu mi w menu sie zawiesza?
PS.ja tego patcha 1.3 zainstalowałem na te starą wersje a nie usunąłem kitservera z wersji 1.2 więc chyba sie podminiło ! Będzie też tak chodzić dobrze ??
jeśli chodzi o tryb BaL spróbuj usunąć unnamed_6.bin z dt04.img
PS.mógłbyś zmienić te menu w wersji 1.4
Trzeba miec update 1.2?? Czy odrazu 1.3 mozna??
Nie mam nawet takiego pliku w dt04.img, jest za to w dt0b.img ale po jego usunięciu nic się nie zmieniło, BaL nadal sie wyłącza.
Kto robił skład Barcelony ? Nie dość , że jest złe ustawienie zawodników , Iniesta ma słabe staty na AMF itp. i jeszcze tego składu ani w Master LEague nie można zmienić ani samemu w edicie Ogólnie spoko!
Zostanie to poprawione ??
Nie wiem jak u was, ale u mnie część stroi ma jakieś paski w miejscach numerów,nazwisk na koszulkach, i na spodenkach tak samo gdzie są numery i loga klubów.
fakt, usunąłem go w ostatniej chwili zanim wrzuciłem pliki na server wiec ok...hm być może sprubój więc usunąć plik unnamed_11 z dt04.img