... lub... Real i Barsa wykluczenie 1 zawodnika!! Real ma Ronaldo i Kake, Barsa Ibre i Messiego.
Ibree?? Przecież w Barcelonie, trochę wyróżnia się messi...nikt inny. Bez przesady, spokojnie można go zatrzymać! Poćwiczcie obronę.
Racja... Powinno być kilka drużyn ulubionych z wyłączeniem Realu i Barcy - te kluby sa przesadzone w stosunku do reszty.
Dlaczego tak?? Dlaczego taki kulfon3210 (sorry kulfi za przykład) ma grać swoim ulubionym Interem, a ja moją Barceloną już nie
Ci co graja barca i realem tylko dlatego ze są to silne druzyny to nie wiem jaka mają przyjemnosc z gry. Ja gram Sevillą i moze nie wygrywam wszystkiego ale mam przyjemnosc z wygranej. O to powinno chodzic w tej grze.
Pozdro
Uwierz mi, że mam przyjemność z tej gry! Gram moim klubem, cieszę się jak wyjdzie jakaś kombinacyjna akcja. Staram się naśladować prawdziwą Barcelonę...sprawia mi to ogromną przyjemność i dużo satysfakcji.
Poza ligą gram sobie wyzwania losowanymi drużynami. Turnieje i puchary dnia również losowanymi zespołami i naprawdę dużo, dużo innych rozgrywek gdzie zespoły są inne, losowane.
Niech przynajmniej liga główna będzie tym miejscem, gdzie będę mógł zagrać z najlepszymi i ich najlepszymi drużynami. Dlatego chyba powstaje tyle lig: 1,2,3,4 żeby można było awansować i walczyć o najlepszą pozycję - gra ulubionym zespołem (zespołem, w którym czujemy się najsilniejsi) sprawi, że tabele i miejsca, które będziemy w nich zajmować pokażą jacy naprawdę jesteśmy w tą grę.