"Error: Subscript used with non-Array variable"
wywala mi to gdy wchodze w gameplay config a w segunda mam jakieś niemieckie kluby
Wystarczy czytac poprzednie posty, pisalem juz o tym wczesniej, pobralem "oryginalne" pliki tego gameplay i dziala - byc moze autor APcza poprawi to co do bledu z niemieckimi klubami w segunda - pomoc ci moze poprawne zainstalowanie wszystkiego a instalacja... coz, mam nadzieje ze to cie ugryzie, jest dziecinnie prosta i zajmuje po rozpakowaniu okolo 1min -kopiuj -> wklej = wszystko przekopiowane tak jak trzeba i patch smiga az milo
dobra pes jakos sie odpalil i dziala tylklo ze w l1 mam herby odbre 2ligi hiszp ale nazwy niemieckiej i dlaczego nie ma beniaminkow w innych ligach?
Tak jak wyzej, dodam tez ze sam posiadam 4 patche do swojego pes-a = moj folder z pes2011 zajmuje ponad 25gb kazdy do innej ligi w zaleznosci od tzw. podjarki i wszystko chodzi jak trzeba
Wiec ogolnie rzecz ujmujac, patch ten wklejony tam gdzie trzeba i uzytkownik posiadajacy odpowiednia wersje pes = dlc etc. bedzie mogl cieszyc sie gra bez zadnych kick'ow a na pewno bez bledow z of i nowo dodanymi druzynami, wiecej rzetelnosci