Aby zainstalować update 5.1 najpierw musisz ściągnąć ADELANTE PATCH 5.0 by stanek1983 - All In One. I skopiować pliki jak w instrukcji w pierwszym poście.Chociaż to nie ma sensu bo wyszedł już ADELANTE patch 6.0.
Piszecie ze nie ma kitsow i twarzy i inne daj spokojy a nie czytacie nawet ze stanek napisal ze beda updaty z kitsami i innymi....wyluzujcie troche......i prosze nauczcie sie instalowac patcha bo to tak proste jak ru....anie pozdrawiam....Stanek jestes wielki nie ma co do tego watpliwosci
Koledzy czy to dobrze, że przy wyborze drużyny do gry, np. w towarzyskim nie mam mapki kraju oraz nazwy drużyn napisane są dużą literą, np. POLSKA??
No a co zrobić, żeby było dobrze?
STanek zapytam jeszcze raz dlaczego nie słychac odgłosów kopniec i strzłów piłki zagłuszaja przyspiewki kibicow to wszystko mozna to jakos zmienic? Setap system nic nie daje.
a u mnie jest wszystko ok. słychać kopnięcia a po wgraniu drugiego update nie wywala do windowsa .jak dla mnie wszystko jest dopracowane i patch świetny . czekam na kolejny update
Gdy wejdziesz w edit i najedziesz na Miyachiego z Arsenalu albo na taarabt'a z QPR to Ciebie nie wywala do windowsa, bo mnie tak?