spróbuj krun uruchomić jako administrator, zresztą czytam sobie forum pesedita i wyjątkowo dużo ludzi ma dziwne problemy tym razem z tą wersją
Powie mi ktoś czy ten patch pesedit 1.7 jest scrakowany ? bo mam zamiar go pobrać a chciałbym nie uzywac plyty aby go uruchomić (oszcednosc) .Jeśli jest to napisane gdzieś wcześniej to poprostu okreslcie mniej wiecej przedział stron to sobie poszukam.
Do tej pory każdy był. Więc ten pewnie też.
niestety, nie pomoglo ...chyba bede musial poczekac na nastepna wersje (mam nadzieje ze bez problemow)ide szukac nowego patcha..
Cześć, mam problem Ściągnąłem patch 1.7+FIX do pes'a 2011,i gdy instaluje to staje na 99% instalacja i...nicWłączam pes'a i chodzi patch ale gdy chce zagrać mecz wyświetla się błąd
Problem rozwiązany
nie mam swiche zadnego . Jesli chodzi o plik PESEDIT to gdy go włączam wyskakuje błąd NET. Fremwork
A ja mam następujący błąd... ;/Po zainstalowaniu patcha 1.6 lub 1.7 chcę wejść do gry przez Selector, lecz gdy klika na ikonkę PESEit Selector "PE" to wyskakuje mi błąd:Teraz nie wiem co robić ;/ Pomoże ktoś?
Miałem taki błąd, gdy nie zainstalowałem .NET Frameworka. Jeśli nie masz, pobierz. Koniecznie wersję nowszą niż 4.0.