witam panowie zawsze korzystam z waszych porad, nigdy nawet nie musiałem się specjalnie o nic pytać zawsze dało radę ogarnąć ale ostatnio mam problem ponieważ uznałem, że zainstaluję sobie nowy pesedit a korzystałem bodajże z 1.6 chciałem zainstalować 2.2 początkowo nie chciało mi włączyć pesa wyskakiwało, że program pes2011.exe przestał działać więc zgrałem cracka no i wchodziło. Zauważyłem, że nie ma herbów i stroi do premier league, bundesligi i 2 lig wiec uznalem ze wgram sobie jakiegos starszego patcha bo wyczytałem, że na razie nie ma tego. Zainstalowałem 2.1 i to samo a do tego zauważyłem, że mam tych zawodników o nazwisku DUMMY w każdym prawie zespole. Wgrywałem na nowo pesa i instalowałem pesedit 1.7 wciąż to samo. To jest niemożliwe, że patche są felerne próbowałem usunąć pesa z rejestru zainstalowałem na nowo i znów to samo. Proszę o powiedzenie mi jak temu zaradzić, czy jest możliwość zainstalowania najnowszego patcha bez DUMMY-ch i z logami oraz strojami wszystkich lig a jeśli nie to który patch jest w 100% kompletny i może co powinienem zrobić, usunąć, żeby nie było problemu. Z góry dziękuję