a jak mozna zrobic te stadiony pesedit zeby dzialay 3 wszystkie konami zeby zstapil imtech suco a ten hamburgu to inny zeby jakis zastapil i ten 3 ten inny??
boże...... po polskiemu ty umisz???
Ja mam Takie małe pytanie. Chciałbym mieć owego patcha. Tylko czy muszę ściągać wszystkie części czy tylko ta ostatnia wersje 1.1 ?
INSTALACJA: Jeśli posiadasz starsza wersje patcha pesedit, to ją usuń folder PES 2011/kitserver/ Odpal instalke patcha 1.1 Uruchom grę pes2011.exe za pomocą skrótu na pulpicie
Ok. Wiem ze jest taki komunikat a nie inny. Tylko pytam bo chce być pewny bo po co mam ściągać ostatnie wersje włącznie z wersja 1.0 jeżeli wszystko znajduje się w wersji 1.1. Mam nadzieje ze dobrze myślę.
dobra po polskuNie wie co może czy można te stadiony additonal stadium pack 1.1 żeby były trzy w grze żeby nie zastępowały tylko konami ale inne
Może by tak przyśpiewki w końcu dorobić do patcha?
Ostatnio robiłem reinstalkę Pesa i mam pytanko. Muszę pobierać wszystkie dlc i pacze 1.01 i 1.02 czy wszytsko będzie już w kiserwerze z Tego PesEdit Patch 1.1 ??
Mam takie pytanie.. Jak grać mecze Towarzyskie drużynami z Brazylijskie ligi(Sao Paulo itd) ?