0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Bezsprzecznie Nugent, tyle razy cię wyciągnął z opresji. Ale widzę że ciężki okres masz za sobą. Ale w BPL kolejek jest 19 a ty zrobiłeś przerwę po 18 Trzymaj tak dalej a mozesz do LE wskoczysz.
Na jakim patchu grasz, ze masz Championship?Bo ja na PesEdit 0.3 nie mam :/Szkoda przegranej z Newcastle, bo to teamy wyrównane... No ale cóż, zdarza się..
Jeśli będzie moja następna kariera, choć chcę zostać przy tym Birmingham, to zagram na twoim patchu Ajj ... szkoda porażki z WBA. Mi też wpakował gola Fortune. Wkurza on Ale liczę, że się podniesiesz. Ej, w Master League można jakoś wyrzucić zawodnika z zespołu albo go jakoś przesunąć? Bo chciałbym jeszcze kupić jednego/dwóch zawodników w zimowym okienku, a jak wystawiam na listę transferową tego co chce wyrzucić to nikt się po niego nie zgłasza.
To fajnie, że mogę go zwolnić, ale jak? xDCo do kariery, to fajnie. Widzę, jest progress, bo już jest remis (fakt, że z Cardiff, ale jest)13 miejsce w tabeli, no nie jest źle xdAle mogłoby być lepiej ;]