Wiecie może kiedy wyjdzie narzędzie do zmiany kamery na tą z pes'a 2010?
Bo już na tym gównie grac nie mogę co strzał to słupek, poprzeczka i tak cały czas.
Nie wiem po co oni zmieniali te strzały jeżeli były dobre. Zamiast się zająć ważniejszymi rzeczami. Ciągle jest mnóstwo spalonych, zawodnicy nadal nie potrafią się ustawić, gdy idę z kontrą to zawodnicy nie wychodzą na czyste pole tylko biegną za zawodnikiem który jest przy piłce i powstaje zamieszanie. Zmiana zawodników niby poprawiona ale to nadal nie jest tak jak powinno być. Bramkarze nadal plują piłką przed siebie czekając na dobitkę do pustej bramki. Zamiast poprawić masę błędów to oni zepsuli strzały które były dobre. Jedyną rzeczą która im się udała w tym patchu to zmiana stroi podczas gry online. Po tym co zobaczyłem w tej grze, w tym patchu, nie wiem czy KONAMI jest takie głupie czy tylko udaje? Dużo lepszym rozwiązaniem byłoby nie robienie tego śmiesznego patcha, lecz udostępnienie dużo lepszego patcha PES 2011 by komu. Jeżeli KONAMI dalej będzie tak nas olewało to prawdopodobnie kupiłem pes'a pierwszy i ostatni raz.