Porażka w ostatnich minutach!
Malaga CF-Villarreal CF 2:1
Gole: 40 minuta Senna[Rzut Wolny](0:1) 80 minuta Luque(1:1) 90+ minuta Edinho(2:1)
Piłkarz Meczu:Luque 7.5(Malaga)
Czas chyba zacząć wygrywać, a nie przegrywać jeżeli marzy się o Lidze Mistrzów! Pierwsza połowa to Villarreal dominowało. W 40 minucie Senna celnym strzałem z rzutu wolnego pokonał bramkarza Malagi. W drugiej połowie też wszystko wyglądało dobrze, aż do 80 minuty. Kiedy to Luque minął Mino i strzelił bramkę. W 90 minucie Edinho strzela bramkę na 2:1 i mecza zakończył się zwycięstwem Malagi, a Villarreal spadło na 6 miejsce w tabeli.
Wyniki rewanżów LE i LM i znamy oba finały!
Wiadomości że świata!
Szejki chcą wykupić Górnik Zabrze!
Czy to prawda? Prawdopodobnie szejki z Arabii saudyjskiej mają zamiar wykupić cały Górnik Zabrze. Na transfery mają przeznaczyć około 10-15mln i mówią że jeżeli udałoby się im wykupić ten klub to by chcieli ściągnąć takich zawodników jak:
Jeleń ,Obraniak itd. Prawdopodobnie klub zostanie sprzedany, lecz jeszcze nie jest to nic pewnego!
Lampard:Musimy wreszcie wygrać Ligę Mistrzów!
Gwiazda Chelsea Londyn
Frank Lampard mówi że wreszcie muszą wygrać Lige Mistrzów ,bo Chelsea Londyn już do dłuższego czasu nie może zdobyć. "Zagramy 200% procent możliwości musimy to wygrać to jest nasz główny cel!" mówi
Lampard. Kto wygra w tym roku ligę mistrzów?
Perquis dostał paszport Polski!
Francuski obrońca z polskimi korzeniami
Damien Perquis dostał polski paszport! Dzisiaj o godzinie 13:25 zostało on oficjalnie polakiem i ma pomoc naszej reprezentacji na Euro 2012! "Jestem bardzo szczęśliwy że będę mógł grać dla Polski od dawna marzyłem żeby grać z orzełkiem na piersi" mówi
Perquis!Perquis będzie grał dla Polskiej Reprezentacji!