masz racje.. pliki powtarzaja sie po dwa razy
Chyba tylko ty tak masz
mam pewien problem z patchema konkretnie z komentarzemw ogóle nic nie mówi a w opcjach jest "ON" przy dźwiękachmiał ktoś podobny problem?
Głośność weź ustaw...Czy wy rozumu nie macie?
I nadszedł ten moment, kiedy RSC ma więcej postów niż PesEdit... Jeszcze trochę i dogonicie Adelante. O Boże...
Im myśleć nie kazano Ale czego się tutaj spodziewać, skoro średnia wieku użytkowników tego forum wynosi (nie chcę nikogo obrażać) 12-13 lat?
Mi tam nigdzie nie wywala ale mam 1 mały problem otóż mam znaczek bundesligi jest napisane ekstraklasa i są tam faktycznie drużyny ekstraklasy i na odwrót mam znaczek ekstraklasy jest tam napisane ekstraklasa i są drużyny bundesligi plus Sandencja i Ajax
Na drużynie Schalke z bundesligi wywala do pulpitu ..Jest na to jakiś sposób ?
Przy Raulu pewnie cię wywala, tak samo jak w Leverkusen przy Vidalu, zmieńcie twarz w edytorze na Default aalbo Build i już.Było wałkowane po stokroć.
nie wiem jak wy, ale ja o wiele więcej razy używam rozumu od Was bo napisałem że jest wszystko włączone w dźwiękach, czyli również jest ustawiona głośność na maksa zatem jeśli nie umiecie pomóc to zajmijcie się swoimi sprawami