Dział Ogólny > Archiwum Karier
BaL "Remi" KONIEC SEZONU!
reddevil8911:
Jesteś gwiazdą Bari czym Mario Toni, Super Maria.
Super_Mario:
Trochę za szybko wszystko się tutaj dzieje. Jeszcze niedawno leczyłeś kontuzję z FC Koln, a teraz jesteś gwiazdą "Kogutów". Mam tylko nadzieję, że Barreto, Langella, Kutuzov, Almiron i spółka nie doprowadzają Cię do szewskiej pasji :D
Ładnie jedziecie wszystkich : Juventus, Roma, Inter. Tylko szkoda porażki z Palermo.
Remi96Arka:
AS Bari - Brescia 2:0
1:0 Remi (Bari)
2:0 Kutuzov (Bari)
15 minuta i Remi zdobywa bramkę na 1:0 po wyjściu sam na sam! 18 minuta i 2:0! Szykuje się pogrom. Podobna akcja z 15 minuty, tylko, że bramkę strzela Kutuzov. W drugiej połowie zaangażowanie opadło.
Cagliari - AS Bari 1:4
0:1 Kutuzov (Bari)
0:2 Remi (Bari)
0:3 Cambindo (Bari)
0:4 Meghni (Bari)
1:4 Matri (Cagliari)
1:0 dla Bari! Pięknym wolejem popisał się Kutuzov. W 24 minucie Remi zdobywa gola na 2:0! Ładnie wbiegł ze skrzydła w pole karne i silnym uderzeniem w długi róg nie daje szans bramkarzowi. 45 minuta i 3:0! Z ostrego kąta ładnie uderzył Cambindo. 4:0! Po rzucie rożnym bramkę głową zdobywa Meghni! Fantastyczne uderzenie Matriego i 4:1! Piłka uderzona z bardzo ostrego konta, odbiła się od słupka i wpada do bramki.
Sampdoria - AS Bari 0:1
0:1 Meghni (Bari)
5 minuta i 1:0 dla Bari! Gola zdobył Meghni. Druga połowa pod kontrolą Bari i nie zobaczyliśmy już bramek.
AS Bari - Genoa 1:0
1:0 Remi (Bari)
W 34 minucie Remi zdobywa bramkę po wyjściu sam na sam. Słabsza druga połowa nie przyniosła już bramek.
Bologna - AS Bari 0:3
0:1 Remi (Bari)
0:2 Kutuzov (Bari)
0:3 Remi (Bari)
40 minuta i Remi zdobywa bramkę na 1:0! Bari zaczyna marsz ku lidze mistrzów. W 65 minucie bramkę na 2:0 zdobywa Kutuzov. W 80 minucie Remi zdobywa swoją druga bramkę.
AS Bari - Fiorentina 1:1
1:0 McCarthy (Bari)
1:1 Gilardino (Fiorentina)
Po dośrodkowaniu Remiego bramkę głową zdobywa McCarthy! W 30 minucie Gilardino wyrównuje. Wyrównana druga połowa i mecz kończy się remisem.
Remi - "Szkoda ostatniego remisu. Chcielibyśmy walczyć o Lige Mistrzów, ale Liga Europejska wystarczy na ten sezon. Czekam na jakieś oferty, narazie nie jestem wzywany do rozmów o nowym kontrakcie"
Bortolo Mutti - "Wymarzony sezon dla naszych kibiców, jak i dla nas. Mamy wielką szansę na grę w Lidze Europejskiej"
Tabela ligowa
---------------------
W następnym odcinku dowiemy się gdzie zagra Remi w przyszłym sezonie, na którym miejscu sezon zakończy Bari i przejrzymy statystyki.
bachu12:
kurde ale tu u ciebie szybko to idzie ale jest fajnie i nie ma burdlu szkoda że nie zostałeś z kozłami
Marcin14:
no mam nadzieję że zostaniesz z jakimś klubem chociaż dwa sezony i zdobędziesz jakieś trofeum :)
zapraszam do mnie
Nawigacja
[#] Następna strona