Dział Ogólny > Archiwum Karier
BaL "Remi" KONIEC SEZONU!
rudek9:
Zawalcz o ligę Europejską a potem o jej puchar :)
Super_Mario:
Bari jedzie po wszystkich jak czołg (szkoda że nie w realu :( )
Szkoda tego remisu z Fiorentiną, ale i tak byliście pewnie odcięci od świata. Fiorentiny byś nie dogonił, a Genoa... to samo wobec Was. Najważniejsze, że Bari zagra w Pucharach :)
Do końca, jak dobrze liczę, zostało 5 kolejek. Tylko kataklizm was strąci z tej strefy.
Remi96Arka:
AS Bari - Catania 2:1
1:0 Meghni (Bari)
2:0 Remi (Bari)
2:1 Hector Rodas (Catania)
1:0 dla Bari! Po wyjściu sam na sam gola zdobywa Meghni. 25 minuta i 2:0 po golu Remiego! W 65 minucie Remi schodzi z boiska. Chwilę później Hector Rodas strzela gola na 2:1
Napoli - AS Bari 0:2
0:1 Remi (Bari)
0:2 Remi (Bari)
Już w 4 minucie Remi zdobywa bramkę na 0:1, błąd obrony Napoli, i Remi wyszedł sam na sam. W 32 minucie znów oglądaliśmy cieszącego się Remiego, po golu zdobytym strzałem z 15 metrów. W 45 minucie Napoli strzela bramkę, jednak spalony. Dobra druga połowa, ale bez goli.
AS Bari - Udinese 0:1
Z nie wiadomo jakich przyczyn Remi nie został powołany.
Chievo - AS Bari 0:1
Remi znów nie powołany!
AS Bari - Lecce 1:1
Remi nie powołany.
KONIEC SEZONU!
Tabela
Nagrody
Remi - "Sezon nawet udany. Trener w trzech ostatnich meczach dał mi odpocząć. Bari zagra w następnym sezonie w Lidze Europejskie. Jestem zadowolony z moich dwóch nagród, Króla Strzelców i najlepszego asystenta. To dla mnie ważne nagrody."
Bortolo Mutti - "Ten sezon zawdzięczam moim zawodnikom. Prowadzimy negocjację z Remim, co do jego pozostania u nas, wszystko jest na dobrej drodzę"
Okno Transferowe!
Jeszcze nic nie jest pewne co do kontraktu!
--------------------
W następnym odcinku dowiemy się gdzie grać będzie Remi
TekU:
Dobrze, że zostajesz możesz coś osiągnąć na froncie Europejskim z Bari. Powodzenia
rudek9:
Gabriel Batistuta :D Pamiętne czasy tego psychola :D No to pozostań z Bari i walcz w Lidze Europejskiej ;)
Nawigacja
[#] Następna strona