Dział Ogólny > Archiwum Karier

BaL "Remi" KONIEC SEZONU!

<< < (8/24) > >>

ESTroyes:
Ciekawi mnie czemu tylko dwa zespoły w LM :)
Z Tobą Kozły na pewno lepiej sobie poradzą.

Remi96Arka:
Kolejny Odcinek gotowy!!

Nie wiem tylko czy go wklejać, często widzę, że dużo osób to czyta, więc chociaż skomentujcie, albo napiszcie, że czytacie. To dla mnie wielka motywacja do dalszej roboty, bo robię to dla Was, nie da siebie.

Lewy23:
Wklej, tylko zastosuj jakąś fajną czcionkę, nie pisz takimi wielkimi, ogarnij jakoś i będzie ok :)

rudek9:
No ja mam nadzieję, że wrócisz do gry jak najszybciej ;)

Remi96Arka:
Koniec sezonu w Bundeslidze!
Zakończył się sezon w Bundeslidze, nowym mistrzem zostaję Bayern!

O to tabela:

Jak widzimy Bayern Monachium zgromadził 87 pkt'ów i stał się nowym mistrzem Niemiec! Na drugim miejscu sezon zakończył Werder Brema z dziesięcioma punktami stray do Bayernu, oba kluby mają szansę na grę w Lidze Mistrzów. W Lidze Europejskiej szansę gry dostaną Schalke, Borussia, Eintracht i Hoffenheim, które zajęły odpowiednio 3,4,5 i 6 miejsca. Gratulację dla tych klubów. FC Koeln niestety, tak jak pół roku temu tylko na 11 pozycji.

A teraz tabela strzelców

Nic się nie zmieniło i David Pizzaro z 11 bramkami zostaję królem strzelców bundesligi. Na drugim miejscu pojawił się strzelec ośmiu bramek Ivica Olić z Bayernu, a na 3 pozycji z również ośmioma bramkami młody Toni Kross.

A co z Remim?

Skończył się sezon, Remi zaczął dwa tygodnie temu treningi z piłką, nie wiemy na kiedy będzie gotowy, ponieważ proces rehabilitacji trochę się przedłużył.

Fizjoterapeuta - "Proces rehabilitacji przedłużył się, ale bądźmy spokojni, Remi nie długo zacznie normalne treningi."

Thomas Schaefer - "Remi czuję się co raz lepiej, każdy wie, iż proces rehabilitacji trochę się przedłużył, ale na szczęście o nie wiele. Nie będę na razie nic mówił kiedy Remi wróci na boisko, bo nie chcę zapeszyć."

Andrezinho - "Remi mi wybaczył, wspierałem go w procesach rehabilitacji, nasze relację się nie zmieniły, nawet się polepszył. Często rozmawiamy na treningach, odwiedzam Remiego w jego domu, mamy wiele wspólnych zajęć. Nie raz gramy swoimi ulubionymi klubami w PES 11 na PlayStation 3."

Remi - "Jest co raz lepiej, nie czuję już takiego bólu. Mam nadzieję, że nie długo wrócę na boisko."

------------------------
W następnym odcinku dowiemy się kiedy Remi powróci na boisko i żeby nie przynudzać opowiemy o jego byłych klubach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej