Dział Ogólny > Archiwum Karier
BaL "Remi" KONIEC SEZONU!
reddevil8911:
No Remi nadal poza boiskiem, ale jeszcze trochę i wróci. Szkoda, że Bayern mistrzem , wolałbym Werder.
mojsesh:
Szkoda, że nadal nie ma cie na boisku... Cały sezon straciłeś, ale ważne że Koln nie spadł z ligi.
Ps. Jak chcesz, żeby ktoś ci komentował to ty komentuj innym.. a nie tylko patrzysz na screeny i piszesz " Gratuluje wygranej, wbij do mnie" Każdy na tym forum jezeli ujrzy taki komentarz to raczej nie odwiedzi twojej czy też kogoś innego kto tak pisze kariery .
Remi96Arka:
Wiemy kiedy zagra Remi!
Mamy 6 kolejkę, Koeln na słabym 13 miejscu, jak powiedzieli klubowi lekarze, oraz chirurg z Monachium, Remi będzie zdolny do gry w 10 kolejce! Ale nie wiadomo czy zostanie powołany.
O to co mówił trener Koeln jak zobaczył zgodę lekarzy na grę Remiego w 10 kolejce:
"Wkooońcu! <śmiech> Remi dostał zgodę na normalne ćwieczenia, dzisiak odbył trening z kolegami, i wziął dodatkowy, nie długo może zobaczymy go na boisku! To bardzo ważna informacja dla wszystkich."
Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że Remi będzie mógł wkońcu zagrać, jak widać, będzie dalej grał w Koeln.
WKS Gryf Wejherowo
Wejherowski Klub Sportowy Gryf Wejherowo
Rok założenia: 1921
Barwy: żółto-czarne
Adres: Wzgórze Wolności 1, 84-200 Wejherowo
telefon: (58) 778-14-71
WWW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE (oficj.)
Stadion: pojemność - 2.500 miejsc (679 siedzących) / oświetlenie - 1200 lx / boisko - 100 m x 67 m
Prezes: Rafał Szlas
Trener: Wojciech Wasiek
MZKS Arka Gdynia
Arka Gdynia Sportowa Spółka Akcyjna
Morski Gdyński Klub Sportowy Arka Gdynia
Rok założenia: 1929
Data założenia spółki (SSA/SA): 18 sierpnia 2000
Barwy: żółto-niebieskie
Adres: Olimpijska 5, 81-538 Gdynia
telefon: (58) 690-60-15, faks: 690-60-16
WWW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE (oficj.)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE (nieoficj.)
Stadion: Stadion Miejski (pierwotnie GOSiR)
pojemność - 15.139 miejsc (wszystkie siedzące) / oświetlenie - 2000 lx / boisko - 110 m x 70 m
Prezes: Jan Justka (p. o., od 8 lipca 2009)
Trener: Dariusz Pasieka (od 19 sierpnia 2009), František Straka CZE (od 23 marca 2011)
----------------------------
W następnym odcinku, mecz 10 kolejki i dowiemy się czy Remi zagra.
Pikachu:
Fajnie, że Remi wraca. Mam nadzieje, że w 10 kolejce zagra i pokaże klase ;)
Super_Mario:
Wbiłem do Ciebie.
Nawigacja
[#] Następna strona