Dział Ogólny > Archiwum Karier

BaL "Remi" KONIEC SEZONU!

<< < (12/24) > >>

Remi96Arka:
1. FC Koeln - Borussia Dortmund

Drugi mecz po kontuzji Remiego, składy zaraz zostaną przedstawione, trener przed meczem mówił, że Remi jest gotów do pełnych 90 minut, więc raczej zobaczymy go od pierwszej połowy.

A o to składy:

I tak się stało, Remi w pierwszym składzie.

Przebieg meczu

12 minuta i już 1:0 dla Koeln! Akcja podobna do tej z meczu Kaiseslautern, nie wybaczalny błąd obrońcy Borussi, który "nabił" Remiego i piłka wtoczyła się od bramki, lekko uderzając w słupek! W 32 minucie długa piłka do Barriosa, ale ten fatalnie uderzył z około 12 metrów. W 37 minucie fatalny strzał Kehla z około 20 metrów. W 42 minucie trochę lepszy strzał w wykonaniu Remiego. Do końca pierwszej połowy nic się nie wydarzyło. 52 minuta i blisko zdobycia bramki na 2:0 był Jajalo, niestety przestrzelił z 16 metrów. W 60 minucie fantastyczny strzał Zianiego, ale fantastycznie obronił Berbia. W 75 minucie Jajalo dostał fantastyczną piłkę od Remiego, nie wiem jak mógł nie trafić z około 5 metrów.
W 85 minucie Thiago fantastycznie wycofał na 15 metr, tam Brećko fantastycznie uderzył w okienko, ale nie wiem jak Weindenffeler to obronił. I koniec! Koeln wygrywa 1:0 po przypadkowym golu Remiego!

FC Koeln - Borussia Dortmund 1:0
Remi (Koeln)

Thomas Schaefer - "I znów Remi <śmiech> Ciekawe co by było, gdyby grał ciągle w tamtym sezonie, mistrzostwo? liga mistrzów? <śmiech>"

Remi - "Jestem zadowolony z kolejnej bramki w tym sezonie dla Koeln i to nie zwykle ważnej"

Błaszczykowski - "Niestety oglądałem ten mecz tylko z ławki ponieważ wracam po kontuzji (zbity duży palec u stopy przyp. red.), nie powołani zostali Lewy, Piszczek i Sobiech, gdyby nie to, wynik byłby inny. Chciałbym pogratulować Remiemu, jest to naprawdę dobry zawodnik, i młody... to jego największy atut"

Oceny na koniec:

Koeln po tym meczu wskoczyło na 6 miejsce w lidze, które jest premiowane awansem do ligi europejskiej.

-------------------------------
W następnym odcinku dowiemy się czy te dwa mecze to tylko chwilowa wysoka forma, czy Koeln wzięło się za siebie.

rudek9:
No i masz zabójcze wejścia widać :D

Pikachu:
Remi szaleje :D Dał trzy punkty z BVB i już 6 miejsce w tabeli. Czekam na więcej.

Super_Mario:
Więc od początku :) Bez Twojej pomocy FC Koln zajęło zaledwie 11 miejsce. Mam nadzieję, że z Twoją pomocą pójdzie Wam lepiej :)

Ładnie rozgromiliście Kaiserslautern :) Remi po powrocie do zdrowia strzelił dwie bramki, Jajalo dołożył kolejne trzy. Mecz z Borussią o wiele bardziej wyrównany. Gol trochę przypadkowy, ale zawsze Twój :) Ale widzę, że Borussia też nie spała.

PS : Przepraszam za mój poprzedni komentarz, jeśli Cię uraził :( Niepotrzebnie wywołał burzę. Widzę, że chyba Lewy (jak dobrze pamiętam) zareagował. Ale takie komentarze mnie denerwują. Ale nie lubię czegoś takiego. Jak widać powyżej, napiszę więcej niż 1 zdanie i nie żebrzę o komentarze.

Remi96Arka:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
PS : Przepraszam za mój poprzedni komentarz, jeśli Cię uraził :( Niepotrzebnie wywołał burzę. Widzę, że chyba Lewy (jak dobrze pamiętam) zareagował. Ale takie komentarze mnie denerwują. Ale nie lubię czegoś takiego. Jak widać powyżej, napiszę więcej niż 1 zdanie i nie żebrzę o komentarze.

--- Koniec cytatu ---

Nie no co Ty, wiem o co chodzi ;)

Zaraz nowy odcinek!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej