Dział Ogólny > Archiwum Karier
BaL "Remi" KONIEC SEZONU!
Remi96Arka:
1. FC Koeln - 1. FC Kaiseslautern
To może być wielki powrót Remiego! Zobaczymy jak będzie, zawodnik mówił przed meczem, że czuję się dobrze, od miesiąca normalnie trenuję, chcę strzelić swoją pierwsza bramkę.
Na początek składy:
Remi w pierwszym składzie! W końcu po ponad rocznej przerwie ten młodziutki zawodnik dostanie szanse!
Przebieg meczu
Na początku wiało nudą, do czego przyzwyczaja nas powoli liga Niemiecka. W 13 minucie Kaiseslautern chciało zdobyć gola, jednak Geromel blokuje strzał. 26 minuta, to ten moment! Jajalo podaję piłkę do Remiego, zwód, piłkarz mija jednego z obrońców, sam na sam z Trappem! I gol! 1:0 dla Koeln, piękne podanie Jajalo. 4 minuty później, to Remi podaje do Jajalo, który zdobywa bramkę na 2:0! Brawo. Pod koniec pierwszej połowy znów bramka Remiego! 3:0! Nie samowity błąd dwóch obrońców Kaiseslautern, jeden chciał wybić daleko piłkę, a drugi stanął mu na drodzę, piłka się odbiła, Remi do niej podbiegl i huknął! 3:0. Na tym kończy się pierwsza połowa. Od początku drugiej Koeln atakowało, co przyniosło bramkę Jajalo po asyście Remiego! 4:0. Kaiseslautern na kolanach. W 67 minucie były zawodnik Zagłębia Lubin, Ilian Micański zmarnował sam na sam, trafiając w słupek. Nadeszłą 87 minuta, Jajalo dostaję piłkę przed polem karnym i piękne uderzenie! 5:0! Koniec meczu!
Koeln - Kaiseslautern 5:0
Remi (Koeln)
Jajalo (Koeln)
Remi (Koeln)
Jajalo (Koeln)
Jajalo (Koeln) .
Trener po meczu - "chyba najładniejszy nasz mecz od kilku sezonów, cieszy bardzo dobra gra Remiego i jego dwie bramki"
Remi - "Z Jajalo fantastycznie się współpracuję. Jestem strasznie zadowolony z moich dwóch bramek, noga już nie boli od dawna, to fantastyczne uczucie pomagać takiej drużynie"
Jajalo - "Gdyby nie Remi to ten mecz zakończyłby się na pewno inaczej, to dzięki niemu wygraliśmy"
Oceny:
-------------------------------
Następny mecz w następnym odcinku.
Proszę o komenty! Zrewanżuje się!
Giggs11:
No świetny powrót na boisko, oby tak dalej :) Średnia 8.0 w swoim nowym sezonie to nie jest byle co, aż mi sie zachciało grać w BAL :D. Jestem ciekawe czy trener będzie na ciebie stawiał cześciej
Pikachu:
Fantastyczny powrót. Bramki asysty wszystko było. Jajalo - Remi to zgrani zawodnicy i jeżeli tak dalej będą grali to może coś ciekawego wyjść w tym sezonie. Trener zadowolony więc czekam kolejne mecze.
reddevil8911:
No Remi wraca i świetne spotkanie w jego wykonaniu. Fajnie, że mimo tej kontuzji dalej postanowiłeś pisać karierę.
Remi96Arka:
Dzięki Wam za komentarze, Zaraz będzie nowy odcinek ;)
Nawigacja
[#] Następna strona