Autor Wątek: Borussia Dortmund by Majster - Kolejne ciężkie spotkania !!!  (Przeczytany 21528 razy)

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 11.10.2008r.
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Borussia w Lidze Mistrzów !!!
« Odpowiedź #20 dnia: Kwiecień 25, 2011, 13:04:01 »
Dwie bramki Barriosa dają zwycięstwo !!!

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Pierwszy mecz sezonu i bardzo ciężkie przeprawy już z Eintrachtem Frankfurt. W 16 minucie przeprowadziliśmy składom akcję, która dała nam prowadzenie. Dejagah lewą stroną rajd podał w środka do Schmelzera ten został przepchnięty przez obrońce, ale Kagawa dochodzi do piłki podaje do Barriosa ten zwodem ogrywa obrońcę wychodzi sam na sam strzela po długim słupku po ziemi i mieliśmy 1:0. Bardzo groźne sytuację stwarzali zawodnicy Eintrachtu sam na sam wyszedł Fenin, ale zmarnował tą szansę strzelają zbyt lekko. Kolejną sytuację stworzył Korkmaz, ale kapitalnie wybronił oba strzały Rui Patricio. W 55 minucie Martins zastosował ostry pressing podał szybko do wybiegającego Barriosa, a ten znów pokonał bramkarza tym samym strzałem jak przy pierwszej bramce. W 68 minucie po nie udanym rzucie rożnym Frankfurt przeprowadził kontrę Dikgacol strzelił w dobrej sytuacji, ale Rui Patricio dotknął piłkę jednak przeszła ona między rękoma Piszczek próbował wybić piłkę jednak niestety nie udało się i wbił piłkę do własnej bramki ustalając wynik na 2:1.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Skrót meczu: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Po ostatnim meczu poznaliśmy grupy Ligi Mistrzów, moja Borussia trafiła do Grupy B i można powiedzieć, że jest to dość ciężka grupa. Zagramy z Sevilla, Juventusem i Polskim zespołem Wisłą Kraków. Poznaliśmy także najlepszych zawodników na poszczególnych pozycjach oraz piłkarza roku UEFA za poprzednią edycję Ligi Mistrzów. Następny mecz jaki zagramy będzie to spotkanie z Mistrzem Niemiec czyli VFL Wolfsburg znamy już przewidywany skład wilków:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

-----------------

Proszę o więcej komentarzy, jeżeli ktoś przeczyta niech oceni, bo nie wiem czy jest dobrze czy źle.

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Cieżka przeprawa w Frankfurcie
« Odpowiedź #21 dnia: Kwiecień 25, 2011, 13:13:19 »
No kariera jest bardzo starannie prowadzona co bardzo cieszy.
Mecz z Frankfurtem bardzo udany. Za zwycięstwo możesz dziękować swojemu bramkarzowi, który dobrze bronił. Barrios też się popisał dwoma trafieniami.
Widzę Barcelona w grupie śmierci ;D Twoja grupa LM nie jest aż tak łatwa, ale myślę że wyjdziesz.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #22 dnia: Kwiecień 25, 2011, 13:23:37 »
Ja też to potwierdzę, że ta kariera jest bardzo dobrze prowadzona. Awans do LM to już jest pierwsza oznaka wielkosci zespołu w tym sezonie, ciekawe co ci los przydzieli. W lidze też początek udany, co mnie bardzo cieszy.

Offline Ronaldo7Nani

• Amator
  • *
  • Na forum od: 15.01.2011r.
  • HALA MADRID !
« Odpowiedź #23 dnia: Kwiecień 25, 2011, 13:35:22 »
Bardzo interesująco piszesz  ;D masz bardzo mocny skład z którym możesz powalczyć o najwyższe cele   ;)

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #24 dnia: Kwiecień 25, 2011, 14:35:37 »
Pogrom nad Mistrzem Niemiec !!!

Ponownie od początku meczu zaczęliśmy bardzo dobrze mecz i objęliśmy prowadzenie po pięknym strzale w okienko bramki zza pola karnego strzelając gola na 1:0. W doliczonym czasie pierwszej połowy podobna bramkę zdobył Jeleń tylko tym razem strzał po ziemi idealnie obok słupka i mieliśmy 2:0. W 54 minucie Kagawa rozegrał krótko rzut rożny Salihovic mu odegrał, a ten wrzucił piłkę w pole karne tam Barrios znalazł się w odpowiednim miejscu, który uderzył z główki piłkę wybił bramkarz, ale gdy ta już przekroczyła linię bramkową, podwyższając wynik na 3:0. Barrios miał jeszcze jedną świetną sytuację, ale trafił w słupek. W 56 minucie Barrios od razu zastosował pressing odebrał piłkę obrońcy ten jednak sfaulował go w polu karnym i mieliśmy, rzut karny, którego nie wykorzystał Kagawa, bramkarz obronił strzał z 11 metrów, ale w doliczonym czasie gry zdobyliśmy ostatnią bramkę która dobiła rywali Piszczek po rzucie z autu ograł obrońcę wrzucił piłkę w pole karne, a tą zamykał skutecznie Jeleń, który ustalił wynik na 4:0. Tego dnia byliśmy w świetnej formie i nie wiem czy ktokolwiek zatrzymał by nas.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Mecz z ŁKS symulowałem i wszystkie mecze z Polskimi zespołami w lidze lub Pucharze Niemiec będę symulował, a więc z ŁKS-em Łódź wygraliśmy 2:1, a kolejnym meczem będzie to mecz z Werderem Brema, zapowiada się ciekawe spotkanie. Po ostatnim meczu objęliśmy prowadzenie w Bundeslidze.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

-------------------

Czekam na kolejne komentarze 

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Pogrom nad Mistrzem Niemiec !!!
« Odpowiedź #25 dnia: Kwiecień 25, 2011, 14:43:56 »
No piękny mecz, Irek strzela to ważne. Masz błąd mistrzem Niemiec jeszcze aktualnym jest Bayern Monachium nie Wilki.

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #26 dnia: Kwiecień 25, 2011, 14:47:01 »
No piękny mecz, Irek strzela to ważne. Masz błąd mistrzem Niemiec jeszcze aktualnym jest Bayern Monachium nie Wilki.

Ale ja gram już drugi sezon, a wilki wygrali ligę w poprzednim sezonie.

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #27 dnia: Kwiecień 25, 2011, 16:30:18 »
Remis z Werderem !!!

Nie potrafiliśmy się przeciwstawić bardzo dobrej grze obronnej Werderu Brema i niestety grali oni bardzo ostro co nie pozwalało nam rozwinąć skrzydeł, a oni mogli nawet nas pokonać gdyby Pizarro wykorzystał sytuację sam na sam strzelając o wiele lepiej niż to zrobił. My raz zagroziliśmy bramce Werderu gdy to Błaszczykowski wrzucił piłkę w pole karne, a Jeleń uderzył, ale na nasze nieszczęście tylko w boczną siatkę.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Kolejny nasz mecz to już pierwszy występ w Lidze Mistrzów, a zagramy z Hiszpańską druzyną F.C.Sevillą. Czeka nas trudne spotkanie, bo ostatni mecz nie napawa nas pozytywnie, nasz zespół grał słabo i nie zagroził bramce Bremeńczyków.

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 25, 2011, 16:32:16 wysłana przez Majster »

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Remis z Werderem Brema !!!
« Odpowiedź #28 dnia: Kwiecień 25, 2011, 19:54:24 »
Porażka w Lidze Mistrzów !!!

Niestety w tym meczu się nie popisaliśmy i przegraliśmy 1:3 z Sevillą, Hiszpańska drużyna pokazała nasze wszystkie słabości w tym meczu. Pierwsza bramka to złe ustawienie Volkana i po krótki słupku bramkę zdobył Dabo po podaniu Luisa Fabiano. Druga bramka to świetnie wykonany rzut wolny przez Romarica z 17 metrów i przegrywaliśmy 0:2. W 57 minucie po błędzie obrońców piłkę przejął Jeleń i pięknym strzałem lobem piłka odbiła się jeszcze od słupka wpadła do bramki wtedy mieliśmy jeszcze jakieś marzenia i remisie, ale rozwiał je 4 minuty później Jesus Navas, który wykorzystał błąd Owomoyeli i zdobył bramkę na 3:1 dla Sevilli na szczęście nie przegraliśmy więcej, a spokojnie mogliśmy przegrać 5:1.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Słaba pierwsza połowa, ale świetna druga i wygrywamy 3:1 !!!

Po bardzo słabej pierwszej połowie przegrywaliśmy po trafieniu Monterrubio 28 minucie po podaniu Bunjaku. Druga połowa jednak należała do nas zaczęliśmy w 53 minucie, Kagawa rozegrał rzut rożny po ziemi podał do Salihovicia ten nie czekał ani chwili uderzył Schafer przepuścił piłkę między nogami i mieliśmy remis 1:1. W 64 minucie rzut wolny z prawej strony Kagawa odgrywa do Owomoyeli, który wrzuca z prawej strony w pole karne tam świetnie znalazł się Subotic, który ze szczupaka pokonał bramkarza Nurnbergi na 2:1 dla nas. 10 minut później Kagawa zagrał do wybiegającego w pole karne Barrios jednak przeszkodził w dojściu do piłki obrońca, który sfaulował go i mieliśmy rzut karny, przed rzutem karnym Kagawe zastąpił Pastore, który od razu podszedł na 11 metr i pewnym strzałem obok słupka pokonał bramkarz ustalając wynik na 3:1 dla nas.

Kolejnym meczem będzie spotkanie w Lidze Mistrzów z włoskim zespołem czyli Juventusem Turyn, jest to chyba najtrudniejszy przeciwnik w tej grupie, ale miejmy nadzieje, że przełamiemy złą passe w Lidze Mistrzów po porażce z Sevilla 1:3.

----------

Proszę o komentarze, bo nie wiem czy się podoba czy nie.

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Porażka w Lidze Mistrzów oraz wygrana w lidze !!!
« Odpowiedź #29 dnia: Kwiecień 25, 2011, 22:18:34 »
Remis w końcówce dzięki Jeleniowi !!!

Już przed meczem wiedzieliśmy, że będzie to ciężki mecz. W 30 minucie po zmieszaniu w polu karnym Felipe Melo zdecydował się na strzał piłkę wybił Schmelzer, ale niestety już gdy całym obwodem piłka przekroczyła linię bramkową. 8 minut później doprowadziliśmy do remisu, gdy Dejagah lewą stroną poradził sobie z obrońcą zdecydował się na wrzucenie piłki w pole karne tam był Jeleń, który głową skierował piłkę do siatki i mieliśmy wynik 1:1. W 60 minucie Felipe Melo miał szansę na zdobycie bramki, ale trafił w słupek. Za to Nuri Sahin w 70 minucie z rzutu wolnego strzelił bardzo mocno, ale świetnie obronił Buffon. W 81 minucie po wielkich błędach w naszych szeregach obronnych wykorzystał Frantz, który z pół obrotu z woleja uderzył w okienko bramki nie do obrony i podwyższył wynik na 2:1 dla Juve, ale my się nie poddaliśmy i w doliczonym czasie gry Schmelzer zagrał na lewe skrzydło gdzie był świeży Salihovic zagrał on w środek do Jelenia, a on potężnym strzałem po ziemi po długim słupku pokonał Buffona ustalając wynik na 2:2.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Kolejnym meczem w Lidze Mistrzów będzie spotkanie z Wisłą Kraków i z Polskim zespołem musimy wygrać jeżeli chcemy myśleć o awansie do dalszej rundy Ligi Mistrzów. Za to kolejnym naszym meczem w Bundeslidze będzie spotkanie z Borussia Moenchengladbach.

----------

Proszę o komentarze, bo nie wiem czy czytacie i czy jest sens dalszego wstawiania meczów jeżeli nie czytacie i nie komentujecie.

Offline TekU

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.07.2010r.
  • Never Say Never <3
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Remis w końcówce dzięki Jeleniowi !!!
« Odpowiedź #30 dnia: Kwiecień 25, 2011, 22:24:58 »
Dobrze, że Irek ci ratuje, lubię go ale niech kontzuje go nie załatwią. Wbij do mnie

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Remis w końcówce dzięki Jeleniowi !!!
« Odpowiedź #31 dnia: Kwiecień 25, 2011, 23:10:46 »
Przegraliśmy z deszczem !!!

W bardzo obfitym deszczu niestety nie daliśmy rady przeprowadzić jakiejś groźnej akcji, każda akcja kończyła się w zalążku. Nasi rywale w 62 minucie przeprowadzili jedną składną akcję, która dała im zwycięstwo z prawej strony piłkę wrzucił Edu Oriol na miejscu był Hanke, który pokonał bramkarza bez większych problemów i ustalił wynik na 1:0.

Bramka Hanke: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Dwa następne symulowałem, bo grałem z Polskimi zespołami, najpierw w Pucharze Niemiec, a później w Bundeslidze.
Pierwszy mecz wygraliśmy 2:1, a drugi mecz 2:0. Następny mecz, który przedstawię to będzie spotkanie z Mainz

----------------

Proszę o komentarze, bo nie wiem czy czytacie i czy jest sens dalszego wstawiania meczów jeżeli nie czytacie i nie komentujecie.

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Przegraliśmy z deszczem !!!
« Odpowiedź #32 dnia: Kwiecień 25, 2011, 23:30:37 »
Bayern jest w zasięgu ręki mam nadzieję że już niedługo ty będziesz liderem

zapraszam do mnie

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Przegraliśmy z deszczem !!!
« Odpowiedź #33 dnia: Kwiecień 26, 2011, 11:52:35 »
Spokojne dwa zwycięstwa w Bundeslidze !!!

W 36 minucie świetnie rozegrana akcja przez mój zespół. Martins uderza z lewej strony bramkarz broni przed siebie tam jest zamieszanie Kagawa uderza, ale wychodzi podanie do Barrios, który strzela do pustej bramki na 1:0. 65 minucie po rzucie rożnym w zamieszaniu najlepiej zachował się Salihovic, który końcem palca strzelił bramkę na 2:0 ustalając wynik.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

W 27 minucie składna akcja Borussii Jeleń podał do Kagawy, a ten z linii pola karne strzela bardzo mocno i celnie zdobywając bramkę na 1:0. W 39 minucie bardzo szybko i zabójcza dla rywali kontra Dejagah do Barrios ten do Jelenia, a on spokojnie zdobywa bramkę na 2:0. W 63 minucie Dejagah zagrał do Kagawy ten ograł obrońce strzelił spokojnie po długim słupku i ustalił wynik na 3:0 dla Borussii Dortmund.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Po tych dwóch meczach zostaliśmy liderami w Bundeslidze, a teraz czas na Ligę Mistrzów i mecz z Wisłą Kraków, ten mecz jest bardzo ważny jeżeli chodzi o dalsze perspektywy awansu do dalszej rundy LM.

------------------

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Dwa pewne zwycięstwa
« Odpowiedź #34 dnia: Kwiecień 26, 2011, 15:49:42 »
Pogrom w Lidze Mistrzów oraz wygrane Derby !!!

Mecz od początku należał do nas już w 8 minucie bramkę z główki po wrzutce Peszki zdobył Obafemi Martins, który po bramce mógł wykonać swoje salta. W 35 minucie składa akcja mojego zespołu w końcu Matuszczyk podał do Kagawy ten jakby nigdy nic wszedł w pole karne spokojnie uderzył i zdobył bramkę na 2:0. W doliczonym zasie gry pierwszej połowy rzut rożny wykonuje Kagawa Matuszczyk uderza z główki, bramkarz interweniuje, ale wypuszcza piłkę i Subotic dobija z najbliższej odległości zdobywając bramkę na 3:0. W 65 minucie Schmelzer w rzucił piłkę z lewej strony, a w polu karnym ku mojemu zaskoczeniu bramkę z główki zdobył Kagawa i to bardzo celnym strzałem ustalając wynik na 4:0. Oprócz tego szansę z dystansu miał Kagawa, ale bramkarz dobrze interweniował i w końcówce Pastore zza pola karnego próbował lobować bramkarza, ale trafił w poprzeczkę.

Szybko strzelona bramka ustawiła mecz. Składa akcja mojego teamu Martins do Barriosa, ten zagrał do Kagawy, który wyszedł sam na sam, a ten zawodnik takich sytuacji w ostatnich meczach nie marnuje i zdobywa bramkę na 1:0. Później Przez większość meczu atakowało Schalke 04 mieli z 3-4 sytuacje w których mogli zdobyć bramkę jednak, bardzo dobrze w bramce spisywał się Weidenfeller. W 78 minucie przeprowadziliśmy szybką kontrę, ale gdy Barrios już miał strzelać został sfaulowany przez Howedensa i sędzia podyktował rzut karny. Ponownie jak kiedyś było przed rzutem karnym Kagawe zastąpił Pastore, który pewnie wykorzystał strzał z 11 merów i ustalił wynik na 2:0 w derbach Zagłębia Ruhry.

Kolejne spotkanie będzie to mecz w Pucharze Niemiec z F.C.Koln w rundzie 1/16. O awansie decyduje jedno spotkanie, więc trzeba będzie się dobrze zaprezentować, aby awansować do dalszej rundy.

----------------

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Pogrom w Lidze Mistrzów oraz wygrane Derby !!!
« Odpowiedź #35 dnia: Kwiecień 27, 2011, 11:33:11 »
Porażka po karnych i skromne zwycięstwo !!!

Na początku meczu kontuzji doznał Jeleń będzie pauzował na szczęście tylko w następnym meczu.W 51 minucie Barrios wywalczył rzut karny, który wykorzystał nas strzelec wyborowy z 11 metrów czyli Pastore. W 78 minucie Tesche podał do Pezzoni, który natychmiast uderzył na bramkę piłka odbiła się od obrońcy co zmyliło naszego bramkarza, który odkrył krótki słupek i niestety tam powędrowała piłka i straciliśmy bramkę na 1:1. Mieliśmy sytuację, ale dwa razy strzeliliśmy w słupek raz Martins, a w dogrywce Arnautovic. Więcej bramek do 90 minuty nie padło w dogrywce to samo i przyszedł czas na karne. Wszystko szło pięknie aż przyszedł czas na 4 rzut karny, którego nie wykorzystał Peszko, a później bramkę strzelił zawodnik z Koln i odpadliśmy z Pucharu Niemiec po karnych przegrywając 3:5.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Jedyną bramkę zdobyliśmy po zamieszaniu w 25 minucie Toprak przed pole karnym przejął piłkę próbował wejść w 3 zawodników piłka jednak trafiła do wolnego Martinsa, a ten spokojnym strzałem wpakował piłkę do siatki zdobywając jedną bramkę w tym meczu ustalając wynik na 1:0 dla nas. Choć Hoffenheim miało swoje sytuacje i może mówić i dużym szczęściu, że wygraliśmy to spotkanie, bo spokojnie mogliśmy przegrać, ale bramkarz bardzo dobrze się spisywał.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

-----------------------

Offline Roberrcik

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 16.06.2010r.
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Pogrom w Lidze Mistrzów oraz wygrane Derby !!!
« Odpowiedź #36 dnia: Kwiecień 27, 2011, 11:46:06 »
Szkoda, że odpadłeś z Pucharu Niemiec, teraz musisz skupić się na lidze, no i Lidze Mistrzów oczywiście, żebyś zaszedł jak najdalej ;P

// zapraszam do mnie ;)

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #37 dnia: Kwiecień 27, 2011, 17:18:09 »
Remis w Krakowie oraz rewanż za Puchar Niemiec !!!

Po słabym meczu w Krakowie zremisowaliśmy z Wisłą 0:0 choć mieliśmy parę sytuacji, niestety żadnej nie potrafiliśmy wykorzystać. Wisła miała jedną groźną akcję gdy Jirsak wyszedł sam na sam, ale kapitalnie strzał wybronił Rui Patrico dobijał jeszcze Genkov, ale gdy piłka miała lecieć do pustej bramki głową wybił Hummels.

Po 9 minutach już prowadziliśmy, gdy Grosskreutz wrzucił piłkę ze skrzydła w pole karne, a na miejscu był Martins, który ze szczupaka wpakował piłkę do siatki na 1:0. Po kolejnych 9 minutach prowadziliśmy już 2:0, Schmelzer dostał piłkę od Martinsa na wybieg on dośrodkował w pole karne gdzie Grosskreutz uderzył z główki, ale bramkarz wybronił strzał nogami, jednak ta wpadła wprost pod nogi Martinsa, który pewnie pokonał bramkarz ustalając wynik.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Kolejne spotkanie to mecz z Pogonią Szczecin, który prze symulowałem  i wygraliśmy je 2:0 i powiększyliśmy przewagę nad drugą drużyna już do 7 pkt.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2011, 17:24:24 wysłana przez Majster »

Offline marcin1111151

• Reprezentant kraju
  • Na forum od: 14.08.2010r.
  • Hala Madrid!
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Remis w Krakowie oraz rewanż za Puchar Niemiec !!
« Odpowiedź #38 dnia: Kwiecień 27, 2011, 17:20:54 »
Koln to dobty klub i brawo za to że go pokonałeś, rozczarował mnie remis z Wisłą. Pogonią Szczecin dla ciebie to słabiaki ;)
" border="0

Offline Szumal

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 20.10.2010r.
Odp: Borussia Dortmund by Majster - Remis w Krakowie oraz rewanż za Puchar Niemiec !!
« Odpowiedź #39 dnia: Kwiecień 27, 2011, 17:56:49 »
Dajesz sobie radę BVB :D forma widać stabilną dużo meczy wygranych :) powodzenia dalej
98% młodzieży słucha hip-hopu, techno. Jeśli należysz do 2%, którzy słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu
Dumny członek 2% części populacji:)

Moja kariera Palermo!

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #39 dnia: Kwiecień 27, 2011, 17:56:49 »