Zacznijmy kontrowersyjny komentarz, niektórzy z was zgodzi się z nim - inni będą prawdopodobnie zobaczyć go jako antonim prawdy, ale tu idzie:
"Myślę, że 2012 będzie po raz pierwszy w chwili, że PES nie miał wybrać sam się z maty po pięści, tylko głowa prosto do następnej rundy. Nr nokaut ciosy zostały rzucone (lub zrobione) w tym Ostatnia runda, ale oznaki powrotu zaczęły show. PES nareszcie zaczęli się przebłyski szybkie nogi, combo, ruch i tempo to było brak ... a teraz może być dobry moment, aby uwolnić kosiarz ".
Breaking metafory w dół:
Uważam, że możemy być po prostu na skraju coś ważnego, coś, co może wykazać, że PES ma siłę i chęci, aby walczyć i na ponowne ukonstytuowanie się jako jedyną siłą dominującą pozycję na rynku symulacji piłki nożnej. Prawo, mieliśmy kilka biednych tytułów. Prawo, byliśmy świadkami wzniosłe i śmieszności iść ręka w rękę, ale i cieszę się swoich poglądów, jeśli uważasz inaczej, uważam, że PES 2011 udał się dużą drodze korekty tych błędów.
Gra była tak drastyczna zmiana od 2010 r., że odwróciła się wiele osób - w tym ja w czasie, a ja nadal czuję, że nie w pełni opanował go nawet teraz (feat, które wcześniej zajmowały kilka dni lub tygodni). To podstawowe złożoność niewątpliwie przyczynia się do doświadczenia - choć irytuje w tym samym czasie, połączenie, co jest potrzebne do osiągnięcia sukcesu. To właśnie miłość-nienawiść, która daje te chwile radości PES niekontrolowanej jeden minut to kompletny i zupełny, destrukcyjnej wściekłości już następnego. Choć możemy nie mieć właściwej równowagi tylko jeszcze - jej bliżej, niż mieliśmy w ostatnich ofiar.
Nie zamierzam wam powiedzieć, że PES 2011 jest Mesjaszem, grałeś to dla siebie, możesz mi powiedzieć, czy myślisz, że to był, czy nie, ale powiem (tak jak ja w zeszłym roku), że uważam, że na pewno zabiera nas do miejsca, gdzie powinniśmy być. Byłem zadowolony z PES w testach gry - ale daje mu radość z zastrzeżeniem, że długotrwałe play pokaże gry prawdziwe oblicze. Więc gdzie jest, że odszedł od nas? Cóż, w porównaniu do 12 miesięcy temu dużo Jestem bardziej zadowolony z gry na tym etapie cyklu życia produktu. Tym razem w zeszłym roku, brak decyzji w połączeniu z sędziowania chwile slapstick utrzymania stają się coraz bardziej oczywiste z każdym meczu grałem. Choć 2011 nie jest doskonały - oferuje mniej wad na mecz dla każdego meczu, w porównaniu do swojego poprzednika, ogromny sukces w grze, które rzeczywiście właśnie (re) ur.
Zapominanie wady - jakie były pozytywne? Gra w dużym stopniu przekazywania wolności, nowej sekcji edycji dla społeczności utknąć w (w postaci stadionu Editor), wiodący na rynku wizualizacje i występy graczem, stylowym, minimalistycznym i wyświetla menu, powrót PES Shop (Content Extra), a także wielki pierwszy wypad do Master League Online, wśród wielu innych. Można niemal gwarancję, że zostaną one ponownie na kolejnej raty.
Wizualnej aktualizacje są podane - z PES biorąc krok bliżej do realizmu co 12 miesięcy, ale kluczowe będzie w tym roku mechaniki gry. PES musi być płynne - potrzebujemy większej liczby szybciej, ostrzej i inteligentne animacji. Gracze muszą mieć swobodę przemieszczania się i to animacje, które przyzna, ale to trzeba zrobić w sposób, który nie będzie opóźniona - lub zostawić star zamknięty w ruchu, że nawet super anulować nie można otrzymać można obecnie (np. "działa klaskać" po zapisać lub "pochylony do przodu, potknie", gdy widzimy, że zająć zbyt często). PES 2011 było krokiem w tym kierunku, choć zostawił wiele do życzenia, ale można być pewnym, że 2012 r. będzie dotyczyć wszystkich tych zagadnień.
I nie zdziwiłbym się, gdyby widzieliśmy wyżej wymienionych edycji Stadium pchnął na nowe wyżyny, być może będziemy mieć więcej części do pracy z pozwalające na rzecz społeczności, aby utworzyć tablicę stylów stadionie? Być może będziemy mieć więcej Konami wykonane lub oficjalnych stadionów do wykorzystania w grze? Ponadto, być może zobaczymy rozwoju gracza / edycji zespołu, Master League i tryby online - i kto wie, może zobaczymy więcej powrót starych ulubieńców, że zgubił się po drodze?
Szczegóły nie zostały jeszcze opublikowane - ale można zrobić własne domysły, co 2012 odbędzie się w PES, a chcielibyśmy je usłyszeć ... Czy jest coś, w szczególności, że chcesz zobaczyć?
Wracając do metafory, że otwarcie ... PES może wziąć kilka hitów, w tym ostatniej rundzie, ale nigdy o wygranej - to o udowodnienie, że było jeszcze trochę walki w nim. PES może być słabszego - ale został mistrzem przed i nigdy nie możesz pisać mistrz off. Wystarczy, że jeden moment magii i pędu może zmienić ...
Odpowiednio wypoczęty i odświeżony, w których jest tylko o ponad. Adrenalina pompuje i emocje buduje ... Kolejna runda jest rok 2012.