Dział Ogólny > PES 2012

Trailer PES 2012 z Pre-E3!!!

<< < (5/22) > >>

longfly:
jeśli to intro to biedne jak z poprzednich edycji. silnik graficzny zostaje wiec bedzie odgrzewany kotlet pewnie z nieco pozmienianą fizyką żeby ludzie myśleli że to nowość.

Jeśli ten film ma zachęcać to ja widze tylko odgrzewane te same dryblingi i animacje podobne . No i twarze zamiast coraz bardziej realistyczne to robią się groteskowe.

Na miejscu konami nie puszczałbym takiego filmiku chyba ze to zlego dobre początki. Ale moim zdaniem widać że silnik ten sam to i nic nie stworzą lepszego. Pewno dalej kiwać się będzie można tylko gałkami zamiast po prostu zmianą kierunku delikatną. Dalej będzie opóźnienie  ruchu zawodników

szkoda gadać jak zeszła edycja ten filmik

es_sabbi:
zaś tak nie narzekajcie :) jak dla mnie najważniejsze bugi które muszą poprawić to zachowania bramkarzy. Rozwala mnie to, że bramkarz nie wpada z piłką do bramy a zatrzymuje go magiczna siła ;] to samo jak wybiegam w polu karnym po piłkę i "magiczna ściana" uniemożliwia bramkarzowi z piłką wyjście poza pole karne a prawa fizyki aż się proszą oto, aby przypadkiem wypadł pola pole - i sędzia mógłby za to podyktować rzut wolny i żółtą kartke dla bramkarza.

darko11221:
Pes nie musi upodabniać się do fify bo i tak jest bardzo dobrą grą.Z fifą jest taka sprawa, że gra ładnie się prezentuje ale nie przynosi satysfakcji z gry,z pesem jest na odwrót.

Bartek10:
Co to za nowy tryb przed meczem?. Tryb rozgrzewki zawodnika czy co ?.Jakiś nie naturalny ten ruch łokcia

mpoesp:
Spokojnie do premiery zostały 4 miesiące. Póki co poprawili otoczkę meczu, twarze, trochę grafikę. Zapewne przez ten pozostały czas będą pracować nad animacjami ruchów, AI zawodników, obrońców, bramkarzy. Tyle wystarczy.

Wierzymy, że te 4 miesiące do premiery poświęcą właśnie temu, i PES powróci do łask.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej