Dział Ogólny > PES 2012
Trailer PES 2012 z Pre-E3!!!
bartiveb:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPes nie musi upodabniać się do fify bo i tak jest bardzo dobrą grą.
--- Koniec cytatu ---
To żeś dowalił. Skoro Pes jest dobrą grą , to skąd te ciągłe (uzasadnione) narzekania ?
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZ fifą jest taka sprawa, że gra ładnie się prezentuje ale nie przynosi satysfakcji z gry,z pesem jest na odwrót.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że to twoje odczucia z rozgrywki , ja pomimo przywiązania do Pes`a, w tym roku wybrałem Fife , gdyż wolałem sobie oszczędzić nerwów, które dostarczała mi rozgrywka w Pesika ; >
Ukassiu:
Jeżeli PES nie byłby dobrą grą, to nie byłby wśród 40 najlepiej sprzedających się gier w porównaniu z kwietnia tego roku czyli ponad pół roku po premierze, a w pierwszych tygodniach po premierze był w pierwszej "10".
Narzekania są uzasadnione, bo zawsze chce się czegoś więcej, i to jest normalne.
bartiveb:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeżeli PES nie byłby dobrą grą, to nie byłby wśród 40 najlepiej sprzedających się gier w porównaniu z kwietnia tego roku czyli ponad pół roku po premierze, a w pierwszych tygodniach po premierze był w pierwszej "10".
--- Koniec cytatu ---
Górował gdyż tytuł jest znaną marką wśród gier piłkarskich , których mamy raptem dwie, a więc potencjalni nabywcy , mają do wyboru Pes or Fifa. Większości owszem Pes przypadł do gustu (czyt.mój 9 letni brat, dla którego liczy się to , że jest piłka i dwie bramki), jednak wytrawnym graczom , którzy siedzą w tego typu grach od kilku/nastu lat, gra nie przypadła do gustu i po rozegraniu kilku meczu , bez problemu wyłapali wszyściutkie bugi, które wpłynęły na końcową ocene gry.
Ukassiu:
Aha czyli w PESa grają dzieci, a w Fife prawdziwi gracze tak? Ciekawa teza na prawdę....
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzaś tak nie narzekajcie :) jak dla mnie najważniejsze bugi które muszą poprawić to zachowania bramkarzy. Rozwala mnie to, że bramkarz nie wpada z piłką do bramy a zatrzymuje go magiczna siła ;] to samo jak wybiegam w polu karnym po piłkę i "magiczna ściana" uniemożliwia bramkarzowi z piłką wyjście poza pole karne a prawa fizyki aż się proszą oto, aby przypadkiem wypadł pola pole - i sędzia mógłby za to podyktować rzut wolny i żółtą kartke dla bramkarza.
--- Koniec cytatu ---
Nie zapominając o tym że bramkarz stoi na 15m i jak ktoś strzeli za pola karnego (jak ja np. wczoraj), to stoi i patrzy jak piłka wtacza się do bramki. Czasami się tylko zdarza że usiłuje się cofać i wybić ją do góry czyt. na róg.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAha czyli w PESa grają dzieci, a w Fife prawdziwi gracze tak? Ciekawa teza na prawdę....
--- Koniec cytatu ---
Ja tam nie wiem. U mnie cała klasa gra w Fife. Jeden próbował w Pesa, ale mu się nie podobała. A mi się właśnie Pes podoba. Więc widać że jedni wolą za dużą wolność z bugami, a inni fifie z małą wolnością, ale tez z małą ilością bugów (nie znam się, ale tak myślę że jest mało bugów)
Nawigacja
[#] Następna strona