Dział Ogólny > PES 2012
Trailer PES 2012 z Pre-E3!!!
Artur 7:
F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a - gdyby taki filmik powstał o Pesie, wierz mi było by o wiele śmieszniej... No ale swoją drogą to że w Fifie piłkarze wogóle sie nie meczą z meczu na mecz i nie mają praktycznie kontuzji to też porażka...
piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEF.C B.a.r.c.e.l.o.n.a - gdyby taki filmik powstał o Pesie, wierz mi było by o wiele śmieszniej... No ale swoją drogą to że w Fifie piłkarze wogóle sie nie meczą z meczu na mecz i nie mają praktycznie kontuzji to też porażka...
--- Koniec cytatu ---
nazywasz porażką to że zawodnik niema kontuzji i się nie męczy ? to jak nazwiesz to że koleś stojąc tyłem do bramki przeciwnika potrafi przekopać całe boisko ...nienaturalne zachowania piłki po strzale gdzie bramkarz wyrzuca piłkę przed siebie i leci ona 100 metrów? czy może to że obrońcą trzeba przyjąć piłkę i niemożna zagrać z pierwszej piłki ? czy może te drewniane bieganie po skosie? wymieniać można by w nieskończoność...
MichW:
Ale on nie wymieniał wszystkich błędów EA tylko 2. Więc nie leczcie swoich problemów na konkurencji :P
Akurat kontuzje i męczenie się zawodników w Pesie są o wiele lepiej zrobione
kradziej17:
Mi najbardziej PES się kojarzy z dopracowanymi szczegółami, bo jak pamiętam jeszcze Fife 09 a PES 09.. Ooo. :D
Bardzo daleko było Fifie do Pesa. Jednak Fifa 11 była moim zdaniem bardziej dopracowana niż PES. Teraz mam
nadzieję, że się to zmieni choć Fifka też ma być niezła. Pozdrawiam :)
Ukassiu:
Nawigacja
[#] Następna strona