Dział Ogólny > PES 2012

Trailer PES 2012 z Pre-E3!!!

<< < (10/22) > >>

bolekrulez:
Zaczyna mnie to już denerwować... 2/3 ludzi będzie bronić swojej cieszynki (pes or fifa) i nie z powodów bo któraś jest lepsza, ale z powodu przyzwyczajenia do gry w nią (opanowania), przykładem mogę podać że wielu ludzi używa gg, albo winampa, bo są to najpopularniejsze programy w swojej dziedzinie od kilkunastu lat, a żeby przerzucić się na coś nowego to trzeba sporo czasu by się przyzwyczaić. Kiedyś grałem tylko i wyłącznie w FIFE,  a jak znajomy mi pokazał PES'a powiedziałem "co za badziew" i napierałem dalej w fife (fifa 2001-2004). Pewnego dnia postanowiłem się przełamać i pograć dłużej w PESA i gram do teraz :) Pes moim zdaniem jest lepszy pod względem rozgrywanych akcji (czuję się czasem jakbym grał na prawdę z moją drużyną), za to fifa jest bardziej Efektywna jakby prawie jej nie nazwać "arkadowa", Tricki są dowodem na to :) Patrząc na ostatnie lata to FIFA zrobiła ogromne kroki by móc ją nazwać najlepszą piłką nożną jako gra, za to KONAMI wiele obiecuje (nie powiem bo na pewno się stara) i dopiero w 2011 pokazali lekki przełom. Po trailerach FIFA 2012 i PES 2012, mogę tylko wypowiedzieć się na temat FIFY że super są animacje kolizji :) A cokolwiek więcej na temat FIFY i PES'a powiem po wyjściu dema... Tyle! ;)

Sorki troszkę jestem wstawiony więc nie zrozumiale napisałem :D

Sprinter.:
Dla mnie gameplay jest o wiele lepszy w PES'ie niż w FIFIE, możecie mnie nazywać fanboy'em itp. ale taka jest prawda, twarze, kształt butów w czy odwzorowanie kits'ów w FIFIE to jakaś kompletna tragedia, a za PES'em przemawia też to że ma prawa do rozgrywek europejskich, na co komu np. w pełni licencjonowane ligi np. szwajcarska czy coś w tym stylu. Zaoszczędzone pieniądze można wykorzystać inwestując w grafikę czy w udoskonalenie gameplay'u. Tyle lig odbicie ma również na grafice bo sami popatrzcie PES- 5 lig + Copa Libertadores FIFA- 31 lig różnica ogromna nieprawdaż? jakby wszystkie twarze mieli odwzorować tak jak w PES'ie to samo to zajęło by im około 80% czasu na wydanie gry, a zatrudnienie kilkunastu dodatkowych ludzi do tego kosztuje, podobnie sprawa ma się ze strojami.

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDla mnie gameplay jest o wiele lepszy w PES'ie niż w FIFIE, możecie mnie nazywać fanboy'em itp. ale taka jest prawda, twarze, kształt butów w czy odwzorowanie kits'ów w FIFIE to jakaś kompletna tragedia, a za PES'em przemawia też to że ma prawa do rozgrywek europejskich, na co komu np. w pełni licencjonowane ligi np. szwajcarska czy coś w tym stylu. Zaoszczędzone pieniądze można wykorzystać inwestując w grafikę czy w udoskonalenie gameplay'u. Tyle lig odbicie ma również na grafice bo sami popatrzcie PES- 5 lig + Copa Libertadores FIFA- 31 lig różnica ogromna nieprawdaż? jakby wszystkie twarze mieli odwzorować tak jak w PES'ie to samo to zajęło by im około 80% czasu na wydanie gry, a zatrudnienie kilkunastu dodatkowych ludzi do tego kosztuje, podobnie sprawa ma się ze strojami.

--- Koniec cytatu ---

Mylisz gameplay z grafiką ;) Co do twarzy to jak już zawodnik ma swoją twarz w FIFIE to jest ona świetnie wykonana ale tylko w BPL, nie wiem o co chodzi ze strojami bo w Fifie licencjonowanych stroi nie mają chyba 4 kluby.

Po tym filmiku widać poprawę w grafice ale dalej piłkarze biegają po PES-owemu, jedyną szansą na poważną zmianę w gameplayu jest opracowanie gry na nowym silniku bo ten jest po prostu zły, dalej będzie kilka zmian kosmetycznych ale jestem pewien że nie rozwiążą wszystkich PES-owych bugów

Xfire:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDla mnie gameplay jest o wiele lepszy w PES'ie niż w FIFIE, możecie mnie nazywać fanboy'em itp. ale taka jest prawda, twarze, kształt butów w czy odwzorowanie kits'ów w FIFIE to jakaś kompletna tragedia

--- Koniec cytatu ---
Nie wiedziałem że twarze, kształt butów i stroje to gameplay, dzięki to już wiem.

F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
Z serii, fifa jest świetna i nie ma w niej bugów:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej