Dział Ogólny > PES 2012
Trailer PES 2012 z Pre-E3!!!
Sprinter.:
prawda, jeżeli mi ktoś znajdzie grę bez bugów oprócz gier typu Mario to brawa wielkie dla niego
Artur 7:
Ważne jest to, na ile takie bugi nie przeszkadzają w grze, a niestety w Pesie bardzo przeszkadzają
★Blue Boy★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDla mnie gameplay jest o wiele lepszy w PES'ie niż w FIFIE, możecie mnie nazywać fanboy'em itp. ale taka jest prawda, twarze, kształt butów w czy odwzorowanie kits'ów w FIFIE to jakaś kompletna tragedia, a za PES'em przemawia też to że ma prawa do rozgrywek europejskich, na co komu np. w pełni licencjonowane ligi np. szwajcarska czy coś w tym stylu. Zaoszczędzone pieniądze można wykorzystać inwestując w grafikę czy w udoskonalenie gameplay'u. Tyle lig odbicie ma również na grafice bo sami popatrzcie PES- 5 lig + Copa Libertadores FIFA- 31 lig różnica ogromna nieprawdaż? jakby wszystkie twarze mieli odwzorować tak jak w PES'ie to samo to zajęło by im około 80% czasu na wydanie gry, a zatrudnienie kilkunastu dodatkowych ludzi do tego kosztuje, podobnie sprawa ma się ze strojami.
--- Koniec cytatu ---
popieram i dodam ze PES 2012 bedzie duzo lepszy od 2011 wiec nie porownywojcie go do 2011
Wazza_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpopieram i dodam ze PES 2012 bedzie duzo lepszy od 2011 wiec nie porownywojcie go do 2011
--- Koniec cytatu ---
tak jak PES 2011 mial byc DUZO lepszy od 2010
Sprinter.:
i był, to były wgl 2 różne światy nic nie zostało ze starego silnika gry
Nawigacja
[#] Następna strona