Dział Ogólny > PES 2012
Trailer PES 2012 z Pre-E3!!!
RVN:
Jak bym chciał, to bym ci znalazł 1000 filmików na youtubie o bugach z pesa 2011...
Sprinter.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMylisz gameplay z grafiką ;) Co do twarzy to jak już zawodnik ma swoją twarz w FIFIE to jest ona świetnie wykonana ale tylko w BPL, nie wiem o co chodzi ze strojami bo w Fifie licencjonowanych stroi nie mają chyba 4 kluby.
--- Koniec cytatu ---
mi chodziło o to że grafika nie jest dobrze odwzorowana. Musicie się tak czepiać? Napisałem jedno zdanie na temat gamplay'u ogólnie tylko palec mi się obsunął jak napisałem przecinek zamiast kropki.
F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak bym chciał, to bym ci znalazł 1000 filmików na youtubie o bugach z pesa 2011...
--- Koniec cytatu ---
To wklejaj ale najpierw pokaz mi gdzie tu ktoś napisał że w PESie nie ma bugów.
PS. Jakbym chciał to też bym znalazł 1000 filmików o bugach...w fifie.
nicecyce:
RVN juz sie unosisz bo ktos udowodnil ze Fifa tez ma jakies bugi ???? Ktos tu nazywa innych Fanboyami PESa a sam sie czuje Fanboyem Fifay ??
bolekrulez:
Czepiacie się bugów :) W takich grach sportowych najczęściej widać bugi, bo mecz traktuje się prawie jak "cała gra", w innych grach np. fps cała gra składa się dajmy na to z 10 rozdziałów i zanim znajdziesz jakiś bug to troszkę czasu minie :) W grach zawsze będą bugi i musicie do tego przywyknąć ;)
Nawigacja
[#] Następna strona