Ja nie wiem dlaczego krytykujecie nowego PES'a 12. Nawet nie wiecie jak on bedzię wyglądał. Wiemy tylko troszeczkę ale nie wszystko! Jak chcecie krytykować Pesa to idźcie na stronę fanów fify. Zawsze byłem fanem pesa i będę aż się nie skończy ta seria gier. Teraz opowiem wam o Fifie 11. Pes co roku chociaż kupuje nowe licencje i o nie się stara to fifa kupuje jakieś irlandzkie ligi które nie są nam w ogóle potrzebne (tylko może w irlandii
). Co do fify to co roku jest sztuczna. Gra wygl. kiepsko; twarze, stadiony czy stroje. Twarze są tragicznie wykonane wręcz karygodne zmiany, stadionów jest dużo ale słabo dopracowanych (widzieliście stadion Camp Nou w Pesie 11)!? to byście widzieli jak stadiony mają wyglądać.Co do strojów to fifa chowa się przy grze Konami. W fifie są niedopracowane, w pesie wygl. o niebo lepiej (mogą być także obcisłe). Co do trybów. OK. Tryb Kariery:
Jest dużo klubów i lig ale gdzie LM czy LE. Niby fifa ma wszystko ale nie ma tych licencji. Bez nich głupio się gra w karierę bo gramy np. w ECC gdzie wisła dochodzi do półfinału czy w fazie grupowej grają same dobre drużyny a w jednej słabe. Także jest za mało kontuzji i zmęczenia.
Co do Trybu jednego zawodnika to prawie jest wszystko OK. Ale tryb Be a GK to tragedia (lepiej nie mówić). Po prostu nuda. Na dodatek EA Sports nie dało tego trybu na PC tylko na konsole.
Małe błedy co do bugów. W fifie też są może mniej ale są. Np. sędzia pokazuje za dużo kartek jednemu zawodnikowi raz pokazał mu kilka razy zółtą kartkę. WTF!!!
Wkurzyło mnie też że jest trening który cały czas nam się włącza. Jakbyśmy niemogli wejść w menu trening. Menu jest okropne poprostu ŻAL!!
Wy patrzycie na to żeby był tylko komentarz polski spolszczenie
To moja ocena na temat FIFA 11