Dla spostrzegawczych- w 1:32 widać poprawiony wygląd zawodników rezerwowych-już nie są to plamki, no i trener rusza rękoma, moze pojawia się animacje trenerów takie jak w fifie word cup 2010?podoba mi się ten strzał Defoe, wygląda nieźle no i widać nowość zawodnik wysuwa sie na ukos, Przy golu Sneidera widać też jak gracz Milanu który nikogo nie krył próbował przeciać podanie.Czy to ty RVN? REJESTRACJA lub LOGOWANIEhahaha
Powiem tak. Intro jest jak trailer filmu. Powinno być tak poucinane i pokazane, dopieszczone żeby przekonywało nas do kupienia/zagrania/obejrzenia. Każdy tutaj się podnieca bo fajnie wyglądają ruszający się kamerzyści, ławka rezerwowych, mimika twarzy. Czy to o to nam chodziło? Intro gry wygląda naprawdę fatalnie. Co prawda lepsze to że pokazali gameplay niż mieliby pokazać filmik jak to było w dawnych pesach. Ale robić intro z połowy gry to kiepski pomysł. Jak nic nie poprawią w całym tym drewnie to naprawdę kiepsko się będzie w to grało.A co do nowych cieszynek, fajnego wejścia itd. I tak to się wyłącza już dzień po zaczęciu grać w nowego pesa więc nie przemawia to do mnie.RVN zobacz!
Dla spostrzegawczych- w 1:32 widać poprawiony wygląd zawodników rezerwowych-już nie są to plamki, no i trener rusza rękoma, moze pojawia się animacje trenerów takie jak w fifie word cup 2010?podoba mi się ten strzał Defoe, wygląda nieźle no i widać nowość zawodnik wysuwa sie na ukos, Przy golu Sneidera widać też jak gracz Milanu który nikogo nie krył próbował przeciać podanie.Czy to ty RVN? hahaha
"Co nowego można dostrzec? Na pewno poprawę całej otoczki meczu, m.in. nowe animacje fotoreporterów i kamerzystów, "ruszająca się" kamera za bramką, czy nowe intro wejścia zawodników na murawę.Zmienił się również wygląd kibiców, którzy teraz będą ubrani w barwy narodowe czy też klubowe. Zawodnicy dostali nowe animacje po strzelonej bramce (tzw. cieszynki), poprawiła się mimika twarzy oraz gestykulacja piłkarzy np. przy protestach w stronę sędziego."haha i tego oczekują gracze od PES:) brawo aż się płakać chce jak to wygląda...dalej drewniane ruchy...nawet po intrze widać
^^^ idź się schowaj.