Autor Wątek: ★ RMCF by Przemek112 ★ Wybrałem już klub :) ★  (Przeczytany 120928 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
Odp: Real Madryt by Przemek112|Koszulki na sezon 2011/12|
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwiec 09, 2011, 16:34:47 »
Callejón piłkarzem Realu Madryt!

Real Madryt doszedł do porozumienia z Espanyolem w sprawie transferu José Maríi Callejóna - informuje oficjalna strona Królewskich. Hiszpan podpisze z madryckim klubem pięcioletni kontrakt. Kwota transferu nie została ujawniona.

Dziś po raz ostatni José Callejón odbył swoją konferencję prasową w Barcelonie, żegnając się tym samym z zespołem Espanyolu. Piłkarz okazał wdzięczność całemu zespołowi i potwierdził rozpoczęcie nowego etapu w Realu Madryt, mówiąc, iż jest szczęśliwy ze względu przejścia do "najlepszego klubu na świecie".

- Dziękuję za zaufanie. Dzięki Espanyolowi ukształtowałem się jako człowiek i piłkarz. Dziękuję trenerowi Pochetinno za to, że przez caył mój czas w Katalonii był za mną, nauczyłem się od niego wielu ważnych rzeczy podobnie jak moi koledzy. - oświadczył nowy zawodnik Królewskich. Callejón podziękował kibicom Espanyolu za wsparcie.

- Nie rozmawiałem z Mourinho.Byłem zaskoczony kiedy mój agent powiedział mi,że chcę mnie odzyskać.Takiemu wspaniałemu klubowi jakim jest Real Madryt się nie odmawia - oświadczył.Przejście do Królewskich jest bardzo ważnym krokiem w mojej karierze piłkarskiej.Jestem zadowolony, ponieważ przechodzę do najlepszego klubu na świecie.- zakończył nowy nabytek Królewskich

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwiec 09, 2011, 16:37:42 »
On raczej wiele nie pogra, grałem Espanyolem i marnie on wygląda ale może jeszcze się rozwinie w Madrycie.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwiec 09, 2011, 17:46:19 »
Cytat: Przemek112
Piłkarz okazał wdzięczność całemu zespołowi i potwierdził rozpoczęcie nowego etapu w Realu Madryt, mówiąc, iż jest szczęśliwy ze względu przejścia do "najlepszego klubu na świecie". (...) Jestem zadowolony, ponieważ przechodzę do najlepszego klubu na świecie.

Ten "najlepszy klub na świecie" wcześniej wywalił go na zbity ryj.
" border="0

Offline Przemek112

• Autor wątku
  • Gracias Raul ! ♥
Odp: Real Madryt by Przemek112|Callejón piłkarzem Realu Madryt!|
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwiec 09, 2011, 18:21:58 »
Real Madryt jedzie na Emirates Cup !

W ciągu najbliższych dni Królewscy polecą do Londynu by wziąć udział w towarzyskim turnieju Emirates Cup.Turniej odbędzie się na Emirates Stadium,stadionie Arsenalu Londyn gdzie podczas imprezy Kanonierzy będą gospodarzami.Udział w tym wezmą tak jak zawsze cztery zespoły:Arsenal Londyn,Real Madryt,AC Milan i Olympique Lyon.Każda z nich rozgrywa 2 mecze. Za zwycięstwo drużyna otrzymuje 3 pkt, za remis 1 pkt, a za porażkę 0 pkt. Dodatkowo każdy zespół otrzymuje po meczu tyle punktów, ile bramek zdobędzie.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
Odp: Real Madryt by Przemek112|Real Madryt jedzie na Emirates Cup|
« Odpowiedź #24 dnia: Czerwiec 09, 2011, 19:50:44 »
Hah, jaki realny transfer :D  Ciekaw jestem tego turnieju, zobaczymy jak poradzicie sobie w nim. Stawiam, że wygracie.

Offline Przemek112

• Autor wątku
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #25 dnia: Czerwiec 10, 2011, 16:42:45 »
1 dzień turnieju Emirates Cup

Real Madryt  1:0  Arsenal Londyn

Di Maria 44'              Brak Bramek

Real Madryt:Casillas (C),Ramos,Pepe,Ricardo Carvailho,Marcelo,Sami Khedira,Xabi Alonso,Mesut Ozil 45',Angel Di Maria,Cristiano Ronaldo,Benzema

Arsenal Londyn:Wojciech Szczęsny,Sagna,Kościelny,Vermaelen,Gael Clichy,Diaby,Song 68',Fabregas (C),Samir Nasri,Arshavin,Robin van Persie 73'

Brak kartek               Sagna 77'

Nuri Sahin 45'              Sagna 77'
                               Bendtner 73'

Na początek skromnie !

Nadszedł czas na pierwszy dzień Londyńskiego Pucharu.Na Emirates Stadium Królewscy mierzyli się z głównym gospodarzem rozgrywek - Kanonierami czyli Arsenalem Londyn.Już od pierwszych minut Królewscy przeważali piłką i to oni po półgodzinie gry mogli prowadzić nawet 3:0 lecz Polak w bramce gości nie dał się pokonać Cristiano Ronaldo.Minutę przed kończącym pierwszą połową gwizdkiem Real przeprowadził akcję,która dała mu prowadzenie.Po nieudanym strzale Xabiego Alonso Wojtek Szczęsny wybił piłkę w górę na 12 metr.Angel Di Maria nie namyślał się zbyt długo i strzałem z głowy przelobował bramkarza Arsenalu otwierając wynik meczu.Kanonierzy nie zdążyli rozegrać akcji ponieważ Wolfgang Stark zakończył pierwszą połowę.

Po zmianie stron druga cześć meczu był bardzo podobna do pierwszej.Gra była szybka,a Kanonierzy za wszelką cenę chcieli odrobić jednobramkową stratę do Realu.Ataki Bendtnera i Arshavina nic nie pomogły.Świetnie broniący w tym meczu Iker Casillas nie dał się zaskoczyć.Podopieczni Jose Mourinho do końca mecz bardzo starali się podwyższyć swoje prowadzenie lecz wynik nie uległ już zmianie i Królewscy zdobyli pierwsze cztery punkty w tym turnieju.

Godzinę później odbył się kolejny mecz turniejowy.

AC Milan 2:2 Olympique Lyon

Pato 5'   Pjanić 28'

Ibrahimovic 62'   Lopez 81'

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Odp: Real Madryt by Przemek112|Na początek skromnie|
« Odpowiedź #26 dnia: Czerwiec 10, 2011, 17:09:58 »
Bardzo ładny styl pisanie no i te grafiki ze stronki Realu Madryt ładnie się tu prezentują. Widać mecz bardzo wyrównany, lecz jednak to ty po nieszczęsnym wybiciu przez Wojtka zdobyłeś bramkę. Dzięki remisu Milanu z Olympique Lyonem jesteś liderem.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #27 dnia: Czerwiec 10, 2011, 17:15:22 »
Bardzo fajnie opisane ale czy aby to nie Arsenal powinien być w roli gospodarza ?:)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwiec 10, 2011, 18:07:32 »
No kolejny ciekawy transfer, oby się tylko przydał. Ciekawy pomysł z tym turniejem, dobrze przygotujecie zespół do sezonu. Pierwszy mecz zwycięski, fajnie opisany mecz. Teraz kolejne mecze przed wami a rywale dość ciężcy do ogrania.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #29 dnia: Czerwiec 10, 2011, 21:01:09 »
Bardzo ładnie opisane. Podoba mi się ten styl. Mecz patrząc po statach - był wyrównany. Rywali zagrali dla Ciebie i zremisowali.

Offline Przemek112

• Autor wątku
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwiec 11, 2011, 10:15:39 »
2 dzień turnieju Emirates Cup

Real Madryt  5:1  AC Milan

Benzema 2'
                                                                                 Di Maria 12'
                                                                                 Benzema 37'
                                                                                 Benzema 39'
                                                                                 Nuri Sahin 84'          Ibrahimović 74'

Real Madryt:Casillas (C),Ramos,Pepe,Ricardo Carvailho,Marcelo,Sami Khedira,Xabi Alonso,Mesut Ozil 59',Angel Di Maria 59',Cristiano Ronaldo,Benzema 59'

AC Milan:Amelia,Abate,Thiago Silva,Yepes,Mexes,Seedorf,Ambronsini (C),van Bommel,Robinho,Pato,Ibrahimović 73'

Marcelo 59'
              Pepe 74'
              Abate 22'

Nuri Sahin 59'              Cassano 63'
    Hami Altintop 59'                            Inzaghi 82'
    Morata '59
                               K.P.Boateng 90'

Wspaniałe zakończenie turnieju !

Dzisiaj Królewscy po raz ostatni zagrali w Emirates Cup,W drugim dniu turnieju przeciwnikiem Realu był dobrze im znany AC Milan.Gospodarze wspaniale weszli w ten mecz ponieważ już drugiej minucie objęli prowadzenie.Po wrzutce z rogu Ozila Karim Benzema pięknym szczupakiem wsadził piłkę w okno bramki Amelii.

Królewscy prowadzeni dopingiem Swoich kibiców nie mięli problemów ze zdobyciem kolejnego gola.Po zamieszaniu  w polu karnym Włochów do piłki dopadł Di Maria.Argentyńczyk bardzo mocnym strzałem nie dał szans bramkarzowi Milanu i podwyższył prowadzenie swojego zespołu.

Kolejny cios Real Madryt oddał kilka minut przed zakończeniem pierwszej części meczu.W 37 minucie Angel Di Maria zaczął szaleć w polu karnym gości.Gdy okiwał już wszystkich obrońców zagrał piłkę do świetnie ustawionego Karima Benzemy.Francuz strzałem z woleja zdobył drugiego gola trzeciego dla Madrytczyków.

Nie minęły 2 dwie minuty a Królewscy znów atakowali.Xabi Alonso zagrał futbolówkę do Benzemy.Francuz postanowił uderzyć z pierwszej piłki.Mało tego,nie dość,że strzelił bramkę z około 25 metrów to również zaliczył klasycznego hattricka.Taki wynikiem zakończyła się pierwsza połowa.

Druga część spotkania zaczęła się nie groźnymi atakami Milanu.W 74 minucie Pepe tuż przed linią pola kornego sfaulował Seedorfa.Do piłki podszedł największy na boisku - Platan Ibrahimović i lekkim strzałem zdobył honorowe trafienie dla gości z San Siro.

Ostatnią bramkę dla Królewskich zdobył ich nowy zawodnik - Nuri Sahin.W 84 minucie Cristiano Ronaldo został brutalnie sfaulowany przez Thiago Silvę.Portugalczyk nie mógł wykonać rzutu karnego,a zrobił to Nuri Sahin.Turek kompletnie zmylił bramkarza i ustalił wynik tego spotkania 5:1 dla Real Madryt.

Godzinę później odbył się ostatni mecz turniejowy.

Arsenal Londyn 2:1 Olympique Lyon

Diaby 5'
        van Persie 86'  Pjanić 69'

Tabel końcowa

1. Real Madryt:Wygrane 2,porażki 0,remisy 0,Strzelone gole 6 + stracone gole 1 = 5 goli + 6 punktów = 11 punktów
2. Arsenal Londyn:Wygrane 1,porażki 1,remisy 0,Strzelone gole 2 + stracone gole 1 = 1 goli + 3 punktów = 4 punkty
3. AC Milan:Wygrane 0,porażki 1,remisy 1,Strzelone gole 2 + stracone gole 5 = 0 goli + 1 punkt = 1 punkt
4. Olympique Lyon:Wygrane 0,porażki 1,remisy 1,Strzelone gole 3 + stracone gole 4 = 0 goli + 1 punkt = 1 punkt

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Odp: Real Madryt by Przemek112|Wspaniałe zakończenie turnieju|
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwiec 11, 2011, 10:45:07 »
Piękne zakończenie. Trafić, aż pięć brameczek Milanowi to jest na prawdę coś. Cieszy też fakt, że to Nuri Sahin trafił swoją pierwszą bramkę w koszulce Realu.
Powodzenia w lidze.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwiec 11, 2011, 13:59:10 »
No piękny pogrom bez dwóch zdań tak wysoka wygrana nie zdarza się często. Widać okres przygotowawczy bardzo dobrze przepracowaliście i jesteście w 100% gotowi na ligę.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwiec 11, 2011, 17:09:59 »
Ależ pokazałeś klasę w tym turnieju. Milan był bez szans w tym meczu. Benzema zagrał bardzo dobrze i pokazał, że to on zasługuje na pierwszy skład.

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwiec 11, 2011, 18:44:10 »
Mecz Benzemy, pokazał się z kapitalnej strony. Milan nie miał za dużo do powiedzenia. Drużyna gromi już wielkich, to dobry prognostyk na przyszłość!

Offline Przemek112

• Autor wątku
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #35 dnia: Czerwiec 11, 2011, 18:51:25 »
Terminarz na mecze ligowe sezonu 2011/12

1 Kolejka:Real Madryt - Malaga 3:1
2 Kolejka:Real Madryt - Deportivo La Coruna
3 Kolejka:Real Madryt - Real Saragossa
4 Kolejka:FC Barcelona - Real Madryt
5 Kolejka:Athletic Bilbao - Real Madryt
6 Kolejka:Real Madryt - Levante Valencja
7 Kolejka:Real Madryt - Osasuna Pampeluna
8 Kolejka:UD Almeria - Real Madryt
9 Kolejka:Real Madryt - Hercules Alicante
10 Kolejka:Real Sociedad- Real Madryt
11 Kolejka:Sporting Gijón - Real Madryt
12 Kolejka:Real Madryt - Villarreal
13 Kolejka:Real Madryt - Mallorca
14 Kolejka:Valencia CF - Real Madryt
15 Kolejka:Racing Santander - Real Madryt
16 Kolejka:Real Madryt - Athletico Madryt
17 Kolejka:Real Madryt - Sevilla
18 Kolejka:Getafe - Real Madryt
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 11, 2011, 23:24:53 wysłana przez Przemek112 »

Offline TekU

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.07.2010r.
  • Never Say Never <3
Odp: Real Madryt by Przemek112|Terminarz ligowy sezonu 2011/12|
« Odpowiedź #36 dnia: Czerwiec 11, 2011, 18:58:58 »
A gdzie mecz z Lyonem??

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #37 dnia: Czerwiec 11, 2011, 19:26:27 »
bardzo lubię twoje kariery
fajne transfery ciekawe czy znajdzie się miejsce w tym klubie
fajnie przeprowadzony turniej i jeszcze ten styl pisania
powodzenia

Offline Przemek112

• Autor wątku
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #38 dnia: Czerwiec 11, 2011, 21:34:15 »
1 Kolejka

Real Madryt  3:1  Malaga CF

Cristiano Ronaldo 15' 74' 88' Julio Baptista 77'

Real Madryt:Casillas (C),Ramos,Pepe,Ricardo Carvailho,Marcelo,Sami Khedira 75',Xabi Alonso,Ricardo Kaka,Angel Di Maria,Benzema,Cristiano Ronaldo

Malaga CF:Sergio Asenjo,Jesus Gamez,Velington,Martin Demichelis (C),Mtiliga,Camacho,Apono,Eliseu,Maresca,Fernando 63',Julio Baptista

Sergio Ramos '75          Brak kartek

Hamit Altintop 75'              Sandro Silva 63'

Ronaldo + Kaka = Malaga pogrążona !

Na inauguracje sezonu w Primera División Real Madryt przed własną publicznością mierzył się z Malagą.Pierwsze minuty należały na rzecz gości,którzy długo rozgrywali piłkę.To wszystko trwało do czasu.Po kwadransie meczu wynik został otwarty.Kaka na środku boiska zagrał futbolówkę do ustawionego na 30 metrze CR7.Portugalczyk obrócił się i oddał strzał.Piłka dostała rotacji i wpadła w okienko bramki Asenjo.Takim wynikiem zakończyła się pierwsza część meczu.

Rozpoczęła się druga połowa.Królewscy nadal atakowali lecz większość ich strzałów leciała obok lub nad bramką.W 74 minucie Realowi udało się w końcu trafić.Po kolejnym zagraniu Kaki do Ronaldo,Portugalski crack mocnym strzałem zdobył drugą bramkę w tym spotkaniu tym samym podwyższając prowadzenie Madrytczyków.

Trzy minuty później mecz stał się bardziej interesujący.Kontaktowego gola dla Malagi zdobył były gracz gospodarzy Julio Baptista.Po ładnej akcji swojej ekipy oddał strzał zakładając dziurę Casillasowi.

Dwie minuty przed zakończeniem pierwszej kolejki Rea Madryt dobił Malagę.Kolejny raz Kaka zagrał piłkę do Cristiano Ronaldo.Kapitan Reprezentacji Portugalii bez problemów ograł Mtiligę i Demichelisa,wypracował sobie miejsc do strzału i nie dał szans na obronę Asenjo.Królewscy zdobyli pierwsze trzy punkty w tym sezonie.

Cristiano Ronaldo:Bardzo się ciesze,że rozegrałem takie kapitalne spotkanie,ale przede wszystkim,że moja drużyna odniosła zwycięstwo na Santiago Bernabeu.Mam nadzieję,że będzie więcej takich spotkań w La Liga jak i w Champions League.Musimy wygrywać,żeby udowodnić wszystkim,że jesteśmy najlepsi.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
Odp: Real Madryt by Przemek112|1 Kolejka|Ronaldo + Kaka = Malaga pogrążona !|
« Odpowiedź #39 dnia: Czerwiec 11, 2011, 21:43:07 »
Kapitalny mecz Ronaldo ale nie wolno zapominać o tym, że to Kaka był współautorem sukcesu.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Real Madryt by Przemek112|1 Kolejka|Ronaldo + Kaka = Malaga pogrążona !|
« Odpowiedź #39 dnia: Czerwiec 11, 2011, 21:43:07 »