Nic nie wnosi? Hah... mogę się założyć, że już próbowałeś tego sposobu... I nie wciskaj kitu, że nie. Co mają umiejętności? To że jakbyś miał trochę oleju w głowie, i UMIEJĘTNOŚCI to byś pomyślał jak zapobiec bramce.
Błąd gry - nie śmiechaj mnie...
Problem polega na tym, że nawiązując do umiejętności nie wiesz o czym mówisz, przez co po prostu pie_dolisz. Nie pierwszy raz zresztą, wystarczy przeczytać twoje przesiąkające gimnazjalnym rejdżem posty przedstawiające PESa jako grę bezbłędną, a Fifę jako niskobudżetowy projekt licealisty na lekcje informatyki.
W tej grze nie da się sterować bramkarzem, jak to miało miejsce jeszcze niedawno w Fifach, tak więc tracenie i nietracenie bramek nie ma nic wspólnego z umiejętnościami. Ze wzrostem bramkarza też nie, bo próbowałem z kilkoma golkiperami i efekt był ten sam. Sposób ze stawianiem obrońcy na linii bramkowej odkryłem sam, ale to nie jest kwestia umiejętności, tylko sprytu i cwaniactwa. To także walka z bugiem. To nie jest normalne. To po prostu kolejny bug, jakich w edycji 2011 jest na pęczki.