Dział Ogólny > PES 2011

Rzuty wolne CPU

<< < (9/12) > >>

MaddiMNagic:
Próbowałem przed chwilą i nic z tego, albo w mur , albo łapie, albo nad bramką

Orion99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPróbowałem przed chwilą i nic z tego, albo w mur , albo łapie, albo nad bramką

--- Koniec cytatu ---

Jak łapie, tzn, że trafiłeś w bramkę. Jeśli zawodnik ma styl wykonywania rzutów wolnych z nr 1 to zliczam.
W gruncie rzeczy jednak chodzi o to, że można mieć wyśmienicie wytrenowanego gracza, który w określonych przypadkach się zupełnie nie sprawdza.
Problem w tym, że aby utrudnić rzuty wolne, pasek naciąga się szybko, więc jeśli zawodnik ma lżejszy strzał, to jest pewien margines błędu, który mimo złego naciśnięcia powoduje, że strzał wejdzie w bramkę. Jeśli zawodnik ma silniejszy strzał, to po prostu trzeba nacisnąć idealnie w tempo. Inaczej ilość strzałów zmarnowanych rośnie zastraszająco.

Artur 7:
Dobra dobra chłopaki, ja też przed chwilą próbowałem i jakoś nie mam problemów bo więcej niż 10 razy trafiłem!!! Zrobiłem gościa z Powerem 99 i stylem strzału nr.1 a reszte dałem po 99, Orion mówił że inne statsy nie są ważne, także... Wrzuciłem go do Polski i na treningu trafiałem PONAD murem!!! Dałem strzałke w duł + w lewą stronę bo miałem wolny z lewej strony (23m) podkręciłem i bramka... Wiem że nie wierzycie, ale jak by się dało replay z treningu tu wrzucić, to by inna gadka była...

Orion99:
Gratuluję i też żałuję, że nie mogę tego zobaczyć.
Spróbuj jeszcze strzału od frontu, a nie po skosie, bo strzał po skosie wydłuża drogę do bramki, ale zdaje się, że wtedy bramkarz stoi przy dalszym słupku, więc to bez znaczenia.

Nederland:
Wystarczy nakręcić wszystko Frapsem, HyperCamem bądź podobnym programem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej