Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - wszystko o trybie BaL

<< < (3/40) > >>

Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlaczego stratą czasu? Nie każdy chcę grać Puchary czy różnorakie Ligi. Niektórzy wolą się piąć w górę ze swoim zawodnikiem z wygrawerowanym nazwiskiem bądź ksywką na koszulce.
--- Koniec cytatu ---

Choćby dlatego, że AI kolegów z drużyny w Fifie i w PESie to są dwie różne bajki. Możesz to uznać w sumie za zaletę produktu Konami - bo jest tak, że musisz sam grać świetnie żeby twoja drużyna osiągała dobre wyniki, gdyż na zbytnie wsparcie liczyć nie możesz, a im wyższy poziom trudności, tym jest tragiczniej. Ergo - gra obrońcą w PESie naprawdę mija się z celem, bo nawet w Realu możesz walczyć o połowę tabeli.

W Fifie 11 spodobał mi się tryb w BaL polegający na poprawie statystyk zawodnika poprzez wykonywanie różnorakich wyzwań. Myślę, że ciekawie byłoby zastosować ten pomysł w PESie. 

KazdyMaTo:
no a co do tych transwerów to u mnie lipa sie robi np
1. Messi (FCB) >> Real Madryt
2. C.Ronaldo(RM) >> PSG
3. Raul (S04) >> Barcelona
4. Drogba (Czelsi) >> Totenham
5. Kaka (RM) >> Hercules

i tak dalej zeby nie było tak jak teraz elegancko by było tez jakby mozna było tez grac jak mamy 1 i 2 Bundeslige w 2 lidze to by bylo cos :)

nicecyce:
Po jednym sezonie macie juz oferty z MU , RM czy ChL ?? Chyba smieszni jestescie ^^ malo kto w to uwierzy :P Pewnie na najlatwiejszy poziomie trudno odrazu po 1 sezonie przejsc do MU czy RM a co mowic o najwyzszym poziomie ..... No chyba ze strzelasz z 30-40 bramek w 1 Sezonie ... ::)

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno a co do tych transwerów to u mnie lipa sie robi np
1. Messi (FCB) >> Real Madryt
2. C.Ronaldo(RM) >> PSG
3. Raul (S04) >> Barcelona
4. Drogba (Czelsi) >> Totenham
5. Kaka (RM) >> Hercules

i tak dalej zeby nie było tak jak teraz elegancko by było tez jakby mozna było tez grac jak mamy 1 i 2 Bundeslige w 2 lidze to by bylo cos :)

--- Koniec cytatu ---

masz patcha 1.03?

KazdyMaTo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmasz patcha 1.03?

--- Koniec cytatu ---

no tak a co?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej