Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - wszystko o trybie BaL

<< < (27/40) > >>

AupaAtleti:
Place kicking to jest precyzja wolnych. Do tego na pewno jest jeszcze potrzebne shoot accuary (do krótkich) i shoot power (do dalekich)

kawa-92:
a co z kartami skilli ?

Lacan:
nie możliwości ich nauki

TaajGer:
Siemanko jestem nowy na forum :)

Grałem w BaL w pes 2011. AI powalało na kolana, a prócz tego gra na Top Playerze była łatwa. W sezonie udawało mi się strzelić około 50 goli. Co mnie irytowało to dziwne ocenianie występów przez trenera. Czasem z jedną asystą miałem notę 8.0 a czasem po strzelonych dwóch golach, jedynie 6.5.  No ale trenerzy to dziwni ludzie :P hehe

Teraz zacząłem grę w BaL w pes 2012. Pierwszy sezon w holenderskim walwijku ( chyba dobrze napisałem :P ) goli 25. Po sezonie przeniosłem się do FC Porto ( Ja nota 67, Hulk nota 86 :D )  Gra jest zdecydowanie trudniejsza, ale przez to lepsza. Dużo poprawionych błędów. Typu coach skill points, w 2011 punkty te były prawie wszędzie takie same. W 2012 jest duże zróżnicowanie ;) AI o niebo lepsza ;) Sama rozgrywka na duży plus ;).

Czego brakuje to możliwości nauczenia się umiejętności typu Speed Merchant itd.

sempre_barca:
czy w nowym BALu jest możliwość wybrania sobie pierwszego klubu tak jak w PES 2011 czy klub zostaje przydzielony nam przez komputer?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej