Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 - wszystko o trybie BaL
Lacan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy w nowym BALu jest możliwość wybrania sobie pierwszego klubu tak jak w PES 2011 czy klub zostaje przydzielony nam przez komputer?
--- Koniec cytatu ---
na samym początku klub zostaje przydzielony nam przez komputer (przeważnie jest to liga holenderska lub portugalska)
Lukas18:
Ja kilkakrotnie zaczynałem grę to trafiałem do 3 klubów.
VVV Venlo
Betis
De Graafschap( nie wiem czy dobrze napisałem)
Teraz i pojawia się moje pytanie. Jakie korzyści mamy z tego że więcej zainwestujemy w marketing budget( lepsi sponsorzy?) oraz young team( lepsi juniorzy? coś na wzór rozbudowy obiektów młodzieżowych w fm?) i czy warto w to inwestować?
Artur 7:
Na razie kolejny wielki + jaki zauważyłem to brak transferów nie z tej ziemi ;) No i polecam grę na kamerze Player czuje sie prawie jak za czasów gry w Juniorach :P ;) To i poziom Super Star i naprawdę BAL wymiata! ;)
Abismail:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo na szybko się nie da zrobić "postaci" dobrej ;) Trzeba cierpliwości ... ale jak później zdobywasz LM czy z kadrą mistrzostwo np. europy to wtedy to smakuje dopiero ;)
--- Koniec cytatu ---
Wygrałem już puchar Włoch i ligę Włoską, półfinał LM , 4 miejsce na Euro i Superpuchar UEFA no i 44 gole i mi ta głupia szybkość nie podskakuje.... I coś mi ostatnio tragicznie się gra, a gram w Barcelonie, bardzo mało goli i kiepska gra....
TaajGer:
Siemanko.
Kilka słów o rzeczy, którą zauważyłem. Mianowicie za pierwszy razem stworzyłem gracza na pozycji CF, 192 cm wzrostu 77 kg wagi. Nota początkowa po chyba 10 losowaniach 62. Grałem trzeci sezon w FC Porto, rozzwinąłem się do 69. Pierwszy sezon 26 goli, drugi 44, mój rekord. Gram na Top Playerze. Dzisiaj stworzyłem sobie nowego napastnika, pozycja SS, 195 cm wzrostu, 95 kg wagi. Oczywiście All rounder. Co się okazało, mianowicie nota początkowa to 67, można wylosować nawet 69... Moje pytanie brzmi dlaczego ? Ktoś wie ?
O systemie oceniania wspominałem. Irytują mnie jeszcze misje zlecone przez managera. BaL na 5+
Nawigacja
[#] Następna strona