Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - wszystko o trybie BaL

<< < (33/40) > >>

AupaAtleti:
a ja mam pytanie czy w czasie sezonu może zmienić się strategia zespołu? Bo doszedłem do ATleti i jak zobaczyłem że nie grają tam bocznymi pomocnikami to mnie to wkurzyło ;/

Artur 7:
Trzeba patrzeć gdzie się przechodzi ;) Nie zauważyłem jeszcze żeby zespół zmienił taktykę może to zrobić np. w czasie meczy gdy Twój zespół wysoko przegrywa

olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja mam pytanie czy w czasie sezonu może zmienić się strategia zespołu? Bo doszedłem do ATleti i jak zobaczyłem że nie grają tam bocznymi pomocnikami to mnie to wkurzyło ;/

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy to działa w tej części ale w BaL2010 jeśli się zmieniło strategie w edit mode to zmiany zachodziły również w BaL ale od nowego sezonu. W trakcie raczej się nieda

Artur 7:
Nie wiem czy w 2010 tak można było zrobić, bo nawet jak zrobiłeś transfer to potem nie miałes tego zawodnika w League/Cup czyli jak zacząłeś tryb tak potem miałeś

olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem czy w 2010 tak można było zrobić, bo nawet jak zrobiłeś transfer to potem nie miałes tego zawodnika w League/Cup czyli jak zacząłeś tryb tak potem miałeś

--- Koniec cytatu ---
Zawodnicy to całkiem inna sprawa. Jeśli rozpoczniesz kariere to ruchy zawodników są ustalane przez komputer. Edit niema na to żadnego wpływu bo to nie miałoby sensu. Z drugiej strony formacja i strategia są narzucone z góry bez względu na to co z nimi w trakcie kariery i meczów zrobi komputer.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej