Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - wszystko o trybie BaL

<< < (32/40) > >>

TaajGer:
Kilka uwag na gorąco:
4 (3) strzały
33 (23) podania
5 przechwytów
2 gole

Nota 7.0

Stosuje się do zaleceń taktycznych i jest lepiej. Dzięki za pomoc olmajti :-)
Ps. Od grudnia zostanę szczęśliwym posiadaczem orginalnej wersji pes 2012 :-)

Pepesi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpo następnym z Milanu z którym gromie wszystko i wszystkich

--- Koniec cytatu ---
Akurat jak ja grałem w Milanie to gromić, gromiło a nas, nie przeciwników (ostatni sezon to było 10 miejsce w Serie A...). Musiałem uciekać do Arsenalu, gdzie gra się świetnie. Jedynym mankamentem jest Fabregas z którym walczę o Najlepszego pomocnika w UEFA (w poprzednim ja miałem, w tym co gram on, chociaż sezon bardzo dobry).

olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAkurat jak ja grałem w Milanie to gromić, gromiło a nas, nie przeciwników (ostatni sezon to było 10 miejsce w Serie A...). Musiałem uciekać do Arsenalu, gdzie gra się świetnie. Jedynym mankamentem jest Fabregas z którym walczę o Najlepszego pomocnika w UEFA (w poprzednim ja miałem, w tym co gram on, chociaż sezon bardzo dobry).

--- Koniec cytatu ---
Dziwi mnie twoje myślenie bo każde rozpoczęte BaL rządzi się swoimi prawami. W poprzedniej części naprzykład pamiętam że Sambdoria 3 razy z rzędu zdobywała mistrza Serie A a Chelsea nie mogła się przebić do pierwszej 10 Premiership także wiesz...

Tomi31:
Zauważyłem taki trochę błąd chyba. Mianowicie podpisałem kontrakt z BVB korzystając z opcji My Desired Clubs. Agent negocjował i wynegocjował. Problem w tym, że podpisałem kontrakt na kilka tyg przed oknem transferowym (tym po sezonie) i po przejściu do BVB mam w historii kariery
2011- 2012 Academica de Coimbra 6,1 8 0 .....
2011 - 2012 BVB 0 0 0 0 0
2012 - 2013 BVB 6,2 1 0 .....

zapisało mi ten sezon 2011 -2012 podwójnie... niby nic, ale trochę to głupio wygląda tym bardziej, że nie przechodziłem w połowie sezonu tylko po zakończeniu... :-\

olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZauważyłem taki trochę błąd chyba. Mianowicie podpisałem kontrakt z BVB korzystając z opcji My Desired Clubs. Agent negocjował i wynegocjował. Problem w tym, że podpisałem kontrakt na kilka tyg przed oknem transferowym (tym po sezonie) i po przejściu do BVB mam w historii kariery
2011- 2012 Academica de Coimbra 6,1 8 0 .....
2011 - 2012 BVB 0 0 0 0 0
2012 - 2013 BVB 6,2 1 0 .....

zapisało mi ten sezon 2011 -2012 podwójnie... niby nic, ale trochę to głupio wygląda tym bardziej, że nie przechodziłem w połowie sezonu tylko po zakończeniu... :-\

--- Koniec cytatu ---

Niestety tak działa mechanika gry. Sezon nie kończy się ostatnim meczem ligowym tylko 31 lipca i niczym tego nie zmienisz. Podobna sytułacja miałaby miejsce gdybyś przeszedł po 1 sierpnia. W historii miałbyś zapisane same zera jeśli nie rozegrałeś dla starej drużyny meczu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej