Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 - wszystko o trybie BaL
Artur 7:
była w każdym bal od 2009
sempre_barca:
W 2012 znalazłem bez problemu, zaraz po wybraniu piłkarza. Jednak w 11 nie widzę tego.
Nederland:
Tylko ja po dwóch meczach straciłem nadzieję, że BaL w Pesie jest chociaż w połowie jak wciągający jak w Fifie?
--- Cytuj ---Taki sensowny jak transfer Messiego do Realu czy Ronaldo do Barcy nie chodzi o to czy dobry piłkarz przechodzi do dobrego klubu tylko do jakiego - no ale to przecież tylko gra nie rzeczywistość
--- Koniec cytatu ---
W FMie albo FifieM coś takiego pewnie by nie przeszło. Ale to Japońce, czemu się dziwić. Nie chce im się tego poprawić.
pawlodar_10:
Gdyby nie wszechobecny kretynizm naszych kolegów z zespołu zapewne byłoby trochę lepiej.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGdyby nie wszechobecny kretynizm naszych kolegów z zespołu zapewne byłoby trochę lepiej.
--- Koniec cytatu ---
Z tym się nie zgodze w porownianiu z 11 nasi koledzy z zespolu graja bdb mi sie tam z nimi dobrze pyka do tego jeszcze poziom super star i naprawde graja z mysla poziom w tym pesie jest chyba najwyzszy w historii co za tym idzie pilkarze graja lepiej wiec i kazdy tryb sie poprawil
Nawigacja
[#] Następna strona