Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!
sienko:
Nie piszcie zbędnych postów na temat: "która gra jest lepsza" Jedni wolą tą a drudzy inną. Ktoś wcześniej pisał że będzie nowy filmik w środę to prawda ?
nicecyce:
Ja pisalem ale chyba jakis fake bo cos nikt nic nie odpisuje co oznacza ze lipton z filmiku ;p
L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKolego, te filmy sa z E3 z Czerwca, takze poprawy napewno jeszcze beda.
--- Koniec cytatu ---
co z tego że ten film jest z czerwca... obecnie kod gry wygląda lepiej niż ten z PES11 (a nie jest ukończony) a jeśli ktoś tego nie widzi jak ten typ (surma90) to szczerze gratuluje ogarnięcia tematu...
nicecyce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tu sie wypowiedzial jakis chlop ktory mial juz szanse przetestowac.
Pendrax:
Moim skromnym zdaniem kolejna edycja pesa będzie udana ano dlaczego bo jest to czego oczekiwałem czyli korekta AI zawodników;)Wiadomość dla tępaków np fifa 2009 jest na tym samym silniku co fifa 2012(wersja konsolowa) tylko że co roku wprowadzane były korekty i jej to na dobre wyszło...Czego wy oczekujecie całkiem nowej gry czy tej samej z poprawkami ja wole to drugie bo to co jest nowsze zawsze wymaga większych korekt niz to starsze.Surma ile ty masz lat nie wiesz że często to co widzimy jest tak naprawde złudzeniem?Pierw trzeba samemu spróbować by się dowiedzieć co tak naprawdę w trawie piszczy.Ja od fify już wole Iss pro i możecie się z tym zgadzać lub nie mam to gdzies;)a ci co piszą że zawodnicy są sztywni czy siatki są nie takie jak potrzeba to jest mi ich żal bo szukają dziury w całym by sobie tylko ponarzekać...
Nawigacja
[#] Następna strona