Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!

<< < (66/76) > >>

mpoesp:
Więcej animacji kolizji, lepsze animacje ruchów, przyjęcia, podania, biegu etc, gra obrońców, gra ciałem, strzały - jak to poprawią będziemy mieli w tym roku 2 równorzędne gry.

Kusmier1215:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOd paru lat gram w pesa,w tym roku jednak podziekuje i nie zakupie tej gry nie wiem nawet czy sciagne,dlaczego?po obejrzeniu filmikow trailerow uwazam ze zmiany sa praktycznie nie widoczne,pilkarze dalej ruszaja sie w stylu Rasiaka-drewno,biegaja jak sztywniaki,bramkarze puszczaja strzaly ze smiesznych kontow ,a bugow pewnie tez bedzie nie malo,po przecietnej 11 liczylem ze konami wyciagnie wnioski i zrobi gre niemal idealna,a oni cofaja sie wracamy do pesa 2008,w demo zobacze jak to wyglada w praktyce ale te filmiki i te ich niby zmiany zenada zmiany ale na gorsze,dziekuje

--- Koniec cytatu ---

Kurde ten Gameplay jest chyba z czerwca a ci testerzy sa nim zachwyceni bo jak na tak wczesna faze to juz PES jest fantastyczny oprocz kilku błedów i już nie moga sie doczekac pełnej wersji gdzie napewno gra bedzie sie rozniła od tej niz na tym gameplayu

piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEco z tego że ten film jest z czerwca... obecnie kod gry wygląda lepiej niż ten z PES11 (a nie jest ukończony) a jeśli ktoś tego nie widzi jak ten typ (surma90) to szczerze gratuluje ogarnięcia tematu...

--- Koniec cytatu ---
co mnie obchodzi że wygląda lepiej niż w PES 2011 jak i tak jest drewno....a jeśli oni tyle zrobili przez rok to myślisz że zrobią nagle 1000 razy więcej w 2 miesiące czy miesiąc?
mam kupować gry z roku na rok dlatego że jest lepsza od poprzedniej mimo tego że nie da się w nią pograć dłużej niż miesiąc? szczerze to gorszej gry na tym kodzie i z większymi błędami nie dało się zrobić....więc lepsza napewno będzie...

NexaT:
sienko - Gdzie ty tutaj widzisz spam? Ja i inni dyskutujemy tu co jest lepsze w FIFIE, a co w PES'ie, oraz co można byłoby poprawić. To chyba nie spam. ;)

nicecyce - Fake.

Pendrax_HSB -

--- Cytuj ---a ci co piszą że zawodnicy są sztywni czy siatki są nie takie jak potrzeba  to jest mi ich żal bo szukają dziury w całym by sobie tylko ponarzekać...
--- Koniec cytatu ---

Mam rozumieć, że chciałbyś biegać zawodnikami z PES'a 10? Chłopie przejrzyj na oczy, to co ty nazwałeś "sztywni zawodnicy" to najważniejszy punkt gry (prawie). Jak to ma być symulator, to gracz musi mieć pełną swobode nad zawodnikiem. Jak na razie w PES tego nie ma, w FIFIE jest.

longfly:
tylko taka refleksja mi się nasuwa jak bardzo trzeba nie pomyśleć by powiedzieć że pes jest w porównaniu z fifą gniotem i twierdzić że dzialą go lata świetlne.
Gry są bardzo zbliżone a różnią się moim zdaniem losowościa akcji i strzałów. W fifce  niestety mało jakiegoś zaskakujacego rozwiazania kiksu pilki.

a reszta to promocja i komercja wystarczy zwrócic uwagę ile newsow pojawia się w magazynach stronach internetowych o fifie ile o pesie.  Kasakasakasa a jeszcze gorsze jest podświadome promowanie fify przez tak zwanych redaktorow portali. Oni nawet nie musza dostawać za to kasy i pewnie nie dostaja. To promocja i robota ekspertow od marketingu .

Najlepszy test kto jaka czesc bardziej lubi to granie  np 3 miesiace z kompem w obie gry - celowo z kompem bo z ludzmi to w najwiekszy gniot sie dobrze gra

ja widze bardzo duzo pozyrtywow na filmikach nie jest to calosc ale niezwykle pozytywne przeslanki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej